slika
slika
slika
slika
1 od 4

LED G-lampa G63 lampa sa zvucnikom lampom bezicnim punjenjem

1.799 dinFiksno

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
197
7
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
posaljite poruku
Član od 30.03.2016.
kp izlog

Upotpunite svoj prostor vrhunskom kombinacijom zvuka i svetlosti uz pametnu G RGB lampu. Ova moderna multifunkcionalna (3u1) lampa je opremljena bluetooth zvučnikom, brzim bežičnim punjačem i spektakularnim RGB svetlom za sinhronizaciju muzike.

Uživajte u bežičnom strimovanju muzike putem integrisanog bluetooth zvučnika. Povežite svoj pametni telefon, tablet ili drugi bluetooth uređaj i prepustite se zvuku koji ispunjava prostoriju.

Dodatna praktičnost dolazi u vidu bežičnog punjača od 10W koji vam omogućava da istovremeno napunite svoje bežično kompatibilne uređaje. Bez nereda od kablova, samo postavite svoj telefon ili drugi uređaj na lampu i iskoristite brzo i efikasno bežično punjenje

Kada pustite muziku, svetlo se sinhronizuje s ritmom i melodijskim linijama. Birajte između različitih svetlosnih efekata, podešavajte boje i prilagođavajte ambijent prema svom raspoloženju.

Pametna G RGB lampa donosi novu dimenziju zabave i estetike u vaš dom ili poslovni prostor. Prepustite se savršenom spoju zvuka i svetlosti i stvorite jedinstvenu atmosferu koja će oduševiti sve vaše čula.

Transformišite svoj prostor u atmosferu koja vas inspiriše i uživajte u vrhunskom zvuku i vizuelnom doživljaju.

Specifikacija: 150*53*160mm

Verzija bluetootha: V5.2

Baterija: 3,7V / 1800MA

Trajanje baterije: 2-3h

Vreme punjenja: 2,5h

ID Oglasa: #161361932
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.