slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

LED Plafonska Lampa PHILIPS myLiving Idyllic 4xLED/3W/230V

65 €

Banja Koviljača
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Cikaric online
Član od 17.04.2011.
Svi oglasi

*** SUPER AKCIJA ***

0970

Visokokvalitetno LED Plafonska Lampa MYLIVING Idyllic - PHILIPS;

4xLED sijalice 3W/230V (uključene u isporuku);

Prijatna boja svetla: Warm white;

Click! FIKS sistem za jednostavnu instalaciju;

Regularna cena oko 190 eura;

Cena na akciji samo 65 eura;

Potpuno NOVO, neotpakovano!

 

 

Detaljan opis proizvoda
Visokokvalitetno LED svetlo
LED tehnologija integrisana u ovo Philips svetlo je jedinstveno rešenje koje je razvio Philips. Uključuje se trenutno i istovremeno omogućava optimalan izlaz svetlosti koji omogućava da se svetle boje vašeg doma ističu.

Toplo belo svetlo
Temperatura boje svetlosti može da varira i data je u jedinicama Kelvina (K). Sijalice sa niskom temperaturom Kelvina pružaju toplije, prijatnije svetlo, dok sijalice sa višom vrednošću daju hladno svetlo koje deluje energičnije. Ova Philips sijalica nudi toplo belo svetlo koje stvara prijatnu atmosferu.

Podesivo reflektorsko svetlo
Usmerite svetlost u željenom smeru jednostavnim podešavanjem, rotiranjem ili naginjanjem tačke glave lampe.

Click! FIKS sistem za jednostavnu instalaciju
Ova LED svetiljka koristi click! FIKS, novi i revolucionarni sistem instalacije koji je patentirao Philips. Click! FIKS sistem vam omogućava da lako instalirate svetlo u četiri jednostavna koraka. Lako je i brzo!

Ušteda energije
U poređenju sa drugim konvencionalnim sijalicama, ova štedljiva Philips sijalica štedi energiju, pomažući vam da uštedite novac i životnu sredinu.

Dug radni vek do 15 godina
Izvor svetlosti na koji se možete osloniti. Integrisane LED diode koje se koriste u ovom Philips svetlu mogu da traju do 15.000 sati (što je jednako 15 godina na osnovu prosečne upotrebe od 3 sata dnevno, sa najmanje 13.000 ciklusa prebacivanja). Zaista je lepo pomisliti da nećete morati da brinete o održavanju ili promeni sijalice i da ćete istovremeno uživati u savršenom osvetljenju u svom domu.

Pogodno za ugradnju na zid ili plafon
Ovo svetlo se može ugraditi kao zidno ili plafonsko svetlo po vašoj želji.

Stvorite elegantnu i prijatnu atmosferu
Lampa je dizajnirana da zadovolji najsavremenije zahteve, trendove i stilove, tako da će se neprimetno uklopiti u vaš enterijer i stvoriti atmosferu kakvu ste oduvek želeli.

Savršeno opuštanje i atmosfera
Dnevna soba je srce svakog doma - mesto gde se porodice okupljaju i opuštaju i gde provode vreme sa svojim gostima. Osvetljenje dnevne sobe ili spavaće sobe mora biti fleksibilno i lako prilagodljivo različitim vrstama upotrebe tokom dana. Pažljivo postavljanje različitih izvora svetlosti i igra sa slojevitošću svetlosti takođe doprinose stvaranju utiska prostora, dajući prostoriji svetao izgled i osećaj otvorenosti.

ID Oglasa: #164283849
Informacije
Plaćanje možete izvršiti pouzećem ili uplatom pre slanja na tekući račun.
Uplatom pre slanja izbegavate poštarinu za povrat novca preko kurirske službe.
U slučaju da ste iz bilo kog razloga nezadovoljni proizvodom možete ga vratiti u roku od 15 dana i novac ćete dobiti nazad.
Rizik i troškovi slanja idu na teret kupca (kod prijema i kod povrata proizvoda).


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.