slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

3D LED Neonska Dekoracija - Neonski Natpisi

Kontakt

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
131
8
pre 6 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
3D_Neon_Decoration
Član od 01.04.2024.
Svi oglasi

Radi se o kućnoj proizvodnji (3D Štampa) LED Svetlećih dekorativnih modela koji mogu savršeno poslužiti za dekoraciju vaše spavaće sobe, dnevne sobe, dečije sobe, kancelarije ili tematskog kafića, restorana ili kafe bara itd. .

 

Fotografije svih modela koje pravimo možete pogledati na našem profilu: @3dneon_decor

 

Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati preko kupujem-prodajem poruka ili profila na draštvenim mrežama, a ispod možete pronaći detaljnije informacije oko samih dekoracija koje nudimo:

 

********  Zašto baš 3DNeoN dekoracija?  ********

Sam naziv brenda govori da su ovo LED Neon dekorativni modeli napravljeni pomoću 3D štampača. Ovo ih čini jedinstvenim i pomalo egzotičnim jer je 3D štampa i dalje velika nepoznanica većini od nas. Samom činjenicom da imate određeni alat koja Vam po Vašoj zamisli može štampati 3D plastične modele maltene svega što zamislite ovaj proces i ove proizvode čini impresivnim. Pored svega gore navedenog glavne prednosti ovako izrađenih LED neonskih dekoracija u odnosu na klasične napravljene u pleksiglasu su sledeće:

 

·          Geometrija: Sam dizajn i geometrija naših modela je takva da su ove dekoracije podjednako atraktivne po danu kada ne sijaju ili po noći kada upalite LED Neon svetleće trake i model zasija u punom sjaju u bojama po Vašoj želji.

 

·         Nema odsjaja: Na drugom mestu 3D štampa nam daje mogućnost da kalupe za ove modele izrađujemo tačno po meri bez ijednog centimetra suvišnog pleksiglasa koji će se presijavati i davati neželjeni odsjaj kao što je slučaj kod CNC proizvodnje.

 

·         Nema viška materijala : Takođe kod 3D štampanih modela nema škarta niti viška pleksiglasa koji se mora opsecati oko LED trake što ovakve modele čini izuzetno laganim i pogodnim za kačenje na zid i za transport (prosečna težina modela je 300-400g).

 

·         Reciklabilnost: Pored toga što je upotreba PLA plastike minimalna (u proseku 150-200g po modelu), ova vrsta plastike od koje se izrađuju znakovi je 100% reciklabilna i može se neograničen broj puta ponovo pretapati i iznova štampati. Impresivno zar ne!

 

·         Originalnost: Svaki od modela je originalna ideja i zamisao sprovedena u delo koja će na autentičan način oplemeniti vaš prostor bilo da se radi o Vašoj spavaćoj sobi, radnom prostoru ili prostoru za druženje poput tematskih kafića, barova i restorana.

 

**********  Šta dobijam kupovinom?   **********

Kupovinom svakog od naših 3D LED Neon dekorativnih modela dobijate sledeće:

  • Visoko kvalitetnu LED Neon Flex svetleću traku koja radi na naponu od 12V. Ovo je čini jako malim potrošačem od svega 9.6W/m LED trake što je u rangu obične LED sijalice koju imate u domaćinstvu. Životni vek ove trake je procenjen na oko 30.000 radnih sati (4 godine neprestano 24h/danu).
  • Za štampu svakog od modela se koristi najkvalitetnija Bambu Lab PLA plastika koja se topi na 220° C i otporna je na različite vremenske uslove.
  •  Strujni adapter od 12V/2A sa garancijom od 2 godine i kablom duzine 150cm koji obezbeđuje neometano napajanje svakog od modela.
  • RF  LED Dimer kontroler od 12V sa daljinskim upravljačem koji Vam obezbeđuuje da iz Vaše fotelje uključujete/isključujete model kao i da sami programirate određene svetlosne efekte ili koristite neki od postojećih osam koji su već isprogramirani na samom kontroleru kao što su pulsiranje, blesak ili strob efekat LED svetla. Bez brige, uputstvo za korišćenje kontrolera dolazi u pakovanju!
  • 3M dvostrana traka koju možete iskoristiti za kačenje modela na zid ukoliko ne želite da koristite šrafove.
  • Uz svaki model dobijate i uputstvo za povezivanje koje je nalepljeno za samu kutiju i krajnje intuitivno kako biste što lakše i brže povezali sve i uživali u magičnim trenucima 3D LED Neon dekoracije.
ID Oglasa: #165239490
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.