slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Mali astronaut projektor noćno svetlo sa muzikom

1.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 11 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Mali astronaut Projektor za noćno svetlo sa muzikom - Astronaut Light Projector Noćno svetlo za decu Noćna lampa za malu decu Deca tinejdžera

 

            Raznovrsne funkcije: Ugrađena muzička funkcija, čist zvuk i 7 različitih dečijih pesama, stvarajući prijatno okruženje za spavanje za decu. Pritisnite rotirano dugme, maglina na licu će se rotirati za 360 stepeni u smeru kazaljke na satu, osvetljavajući vašu spavaću sobu.

          Meko svetlo: Projektor astronautske svetlosti emituje umirujuće svetlo bez odsjaja kako bi dobro zaštitio vaše oči. Postoje tri vrste svetla u boji (bela, žuta i plava), koje mogu savršeno da osvetle predstavljenu maglinu, čineći je divnom.

           Visok kvalitet: Projektor za noćno svetlo je napravljen od izdržljivog ABS-a, koji je udoban na dodir, netoksičan i nema jak miris, 100% siguran za igru dece.

           Kreativni dizajn: Dizajnirali smo projektor za noćno svetlo u obliku astronauta, on ne samo da je svetlosni projektor već je i lepa igračka za decu. Poklanjanje tri vrste maglina, putovanja u svemir, zvezdano nebo i svet okeana.        T4

ID Oglasa: #166098258
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.