slika
slika
slika
1 od 3

Mini G Lampa sa Bluetooth zvucnikom i wireless punjacem

1.299 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
19
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
 

Multifunkcionalna pametna LED lampa sa AASHRO MALL prenosivim Bluetooth zvučnikom Poseduje višenamensko pametno svetlo sa satom i funkcijama alarma pored impresivnog Bluetooth zvučnika, pa je fenomenalna za ulepšavanje i oplemenjivanje bilo kog enterijera jer stvarate idealno raspoloženje uz RGB osvetljenje koje se može prigušiti.

 

Bežično punjenje telefona:  Sa ugrađenim punjačem za bežični telefon od 15 V, možete se oprostiti od zapetljanih veza. Da biste lako napunili svoj kompatibilni pametni telefon, samo ga postavite na postolje lampe. To je praktična karakteristika koja garantuje da su vaši uređaji stalno pripremljeni.

 

Umirujući zvuci spavanja:  Beli šum, talasi i uspavanke su samo neki od sedam opuštajućih zvukova spavanja koji mogu pretvoriti vašu spavaću sobu u mirno utočište. Izbegavajte ometajuće zvukove i lako idite na spavanje. Lampa takođe služi kao alat za svetlosnu terapiju, nežno vas osvetljava da podiže vaše raspoloženje. Raznovrsna i elegantna dekoracija spavaće sobe: Ova višenamenska lampa nije samo korisna, već je i moderna. To je fleksibilan komad dekoracije spavaće sobe koji se može uskladiti sa bilo kojim raspoloženjem ili dizajnom doma zahvaljujući 256 režima osvetljenja i 16 miliona opcija boja. Postavite scenu za romantično veče ili idealno okruženje za slobodno vreme.

 

Technički parametri:

 

Product model:  G63
Battery type:  polymer battery 300mA
Bluetooth scheme:  Jaylie
Main functions:  BT. TF. USB. AUX. wireless charging, colored lights
Product size:  145mm*59mm*155mm
Speaker size:  36mm
Speaker resistance:  4Ω
Speaker output power:  3W

Wireless charging power: 5W
Power input:  DC5V/2A

 

 

Bluetooth funkcija:

 

Ovaj audio sistem podržava usc Bluetooth uređaje sa A2DP funkcijom. Prvo ga uključite i pritisnite i držite M taster da uđete. Kada se uđe u Bluetooth režim, treperi plavo svetlo Bluctooth indikatorske lampice, praćeno glasovnom upozorenjem i audioIt je u stanju čekanja veze za uparivanje. Samo u ovom stanju može da se poveže sa Bluetooth audioPair i poveže.

 

 

Veza za mobilni telefon:

 

Korak 1: Otvorite prekidač Bluetooth podešavanja u podešavanjima mobilnog telefona i kliknite na Search Device

Korak 2: Kada je znak G63 prikazan na dostupnom uređaju, to znači da je mobilni telefon pronašao Bluetooth audio, kliknite na G63 i ulazi u režim uparivanja. Nakon što su telefon i zvuk uspešno upareni, prikazaće se glasovna poruka Prikaži povezan

 

Lagana upotreba: G63 Bluetooth zvučnik je opremljen raznim svetlosnim efektima Podrazumevani efekat zagrevanja svetlosti je kada je uređaj uključen. Pritisnite i držite M taster, a zatim pritisnite taster za osvetljenje da biste podesili svetlo

 

Upotreba funkcije TF kartice/U diska: Umetnite TF karticu/U disk u otvor za karticu, pojaviće se odgovarajući glasovni upit; i proizvod će automatski čitati Audio fajl na kartici se reprodukuje, a korisnik može da koristi dugme „ +/-“ zvučnika da kontroliše veličinu muzičkog zvuka.
ID Oglasa: #165952760
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.