slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Mini stona lampa

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
195
5
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Stona lampa: led lampa, nosač za telefon, držač za olovke.
Tip izvora svetlosti: LED . Temperatura boje: prirodna svetlost (3300k-5000k) Napajanje: 5V. Boja: belo, plavo, roze, zeleno. Osvetljenje: toplo svetlo/prirodno svetlo/belo svetlo. Podesiva boja prekidača na dodir. Meka noćna svetla stvaraju toplu atmosferu za odmor. Omogućava vam da fleksibilno odaberete osvetljenost u skladu sa vašim različitim potrebama. Zaštita očiju: lampa za čitanje može pružiti prijateljsku funkciju zaštite očiju simulirajući prirodno svetlo bez treperenja i mekog svetla, što je veoma pogodno za učenje, čitanje i rad. ,360 ° fleksibilna rotacija: fleksibilno crevo može slobodno da se okreće poput guščjeg vrata. Fleksibilnost i slobodna rotacija u više uglova stone lampe su pogodne za različite zahteve visine. USB izlazno napajanje za punjenje. Ugrađena punjiva litijumska baterija, napaja se USB punjačem, USB-om za laptop, adapterom za mobilni telefon, USB-om za vozila, itd. Izlazno napajanje može puniti mobilni telefon i napajanje za noćno svetlo. Dizajn držača za olovke oblika prasenceta. Baza je dizajnirana kao držač za olovke velikog kapaciteta, u koji se mogu staviti olovke i druge sitnice, a takođe može da se postaviti i mobilni telefon (postavljen horizontalno) ili tablet. [Višefunkcionalna svetla] svetla za čitanje, noćna svetla itd. mogu se koristiti u sobama, radni sto, dečija soba, spavaća soba, itd. Materijal proizvoda: plastika - Boja svetlosti: 4000K bela . Količina LED perli: 18 LED - Napon: DC 5V - Punjiva baterija - USB punjenje -Dimenzije:12*33cm




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 065 955 21 99 NIKOLA
ID Oglasa: #129332953
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.