slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Neoglint stona lampa - NOVO

2.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
3
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Dizajn sa dvostrukim izvorom svetlosti】Stolna lampa širine 28 inča usvaja dizajn dvostrukog izvora svetlosti, pružajući vam veću površinu osvetljenja, a humanizovani podesivi dizajn cevi lampe može da prilagodi ugao osvetljenja u skladu sa vašim potrebama da osvetli celu radnu površinu radne površine.

?【Zaštita očiju i bolji efekti osvetljenja】Ova stona lampa koristi 120 visokokvalitetnih LED dioda, do 2200 lm visoke osvetljenosti, bez senke, bez treperenja, bez zračenja, podesiva glava lampe vam omogućava da radite i učite pod najudobnijim svetlom, poboljšati svoj rad i efikasnost učenja.

?【Memorijska funkcija i 3 režima osvetljenja i 10 nivoa osvetljenosti】Kratkim pritiskom na kontroler postignete 3 promene temperature boje (bela/topla bela/prirodna bela) i 10 nivoa zatamnjivanja, takođe možete uživati u funkciji memorije za isključivanje, omogućavajući možete da prilagodite učenje, slikanje, udoban režim za šivenje, izradu, slikanje, čitanje.

?【Čvrsta kopča i minimalistički dizajn】Svetlo za kancelariju je napravljeno od legure aluminijuma visokog kvaliteta, dizajn sa 3 dugmeta i 4 opruge obezbeđuju nesmetanu upotrebu. Postavite svetlo tačno tamo gde želite i pričvrstite ga na bezbedan način: Metalna kopča deluje kao svetlo za držanje i bezbedno drži ivicu ravne površine (<2,4" debljine).

?【Fleksibilan način rada i šta dobijate】Prikladan dizajn USB porta za punjenje za fleksibilno upravljanje laptopom, računarom, pover bankom.

Paket sadrži: 1 * svetlo, 1 * stezaljka, 1 * uputstvo; Napomena: Obavezno koristite sa adapterima iznad 2A.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt telefon 0642820102 0658741995

ID Oglasa: #164365985
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.