slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pametna stona lampa Ambijetalna RGB lampa

5.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
81
3
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tdi Shop 0612746002
Član od 20.06.2016.

Pametna stona lampa, svetlo zalaska sunca i ambijentalno svetlo sa milion RGB boja, podesiva rotacijom, sinhronizacijom muzike, glasovnom kontrolom, daljinskim upravljačem i APP, rad sa Aleka &Google Assistant-om, na radnoj površini i dnevnoj sobi

Stona lampa Može da obezbedi 3 temperature boje i 3 nivoa osvetljenosti, bilo da radite, učite ili se opuštate, pruža udobno svetlosno okruženje. Lampa za zalazak sunca - rotacija za 360 stepeni, stvara efekat svetlosti zalaska sunca.

Ambijentalna lampa – svedoci RGB osvetljenja imaju više od 16 miliona boja, višestruke dinamičke režime i bilo koju boju koju želite možete postići podešavanjem. preko aplikacije.
Upravljanje glasom

- Podrška za Aleka i Googl
Okretna ruka, sijalica i stub lampe mogu se rotirati kako želite da obezbedite najpogodniji položaj osvetljenja, dobro rasipanje toplote e Assistant Kontrola APP - Smart Life APP, preuzmite APP iz priručnika. Daljinski upravljač i kontrola dugmeta. RGB svetlo ima ugrađen mikrofon visoke osetljivosti, koji može da reaguje na svetlost u sinhronizaciji sa ambijentalnim ritmom zvuka vaše muzike, filmova i zvuka igara, poboljšavajući vaše iskustvo osvetljenja uz muzičko sinhronizovano iskustvo osvetljenja

Unapred podesite radno vreme stone lampe preko aplikacije;

Može se automatski uključiti i isključiti prema vašim podešavanjima, bilo da se radi o dnevnim, nedeljnim ili drugim ciklusima.

Ne samo da možete da podesite automatsko isključivanje, već i da prilagodite vreme rada svega prema vašim potrebama, tako da možete imati novo iskustvo svakog dana

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogadu ! ! !
Slanjem Brzom Postom!  

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:  
Ime i prezime.  
Ulica i broj.  
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt.   ili SMS na br.0612746002

ID Oglasa: #153858105
Informacije

Zbog velikog broja artikala (preko 31000)  nisu uvek dostupni za Licnog Preuzimanja pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Rok za isporuku 1 do 3 radna dana

Saljemo uglavnom Dexpresom i Postexpresom

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju potpuno novi

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

061 2746002  PORUKA POZIV VIBER

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.