slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Pametne/Smart Podne RGB ukrasne lampe/tube

4.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
535
13
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

NELSION 2 Pack Corner Floor Lamp, RGB Marvelous/ APP Standing/ Smart Music Sync Color Changing LED Lights Bedroom Colorful Atmosphere Decoration Modern Floor Lamps with Remote Control (2PACK, White )

 

 

【Modna podna lampa sa utikačem】 Cilindrična podna lampa od 2 pakovanja sa utikačem od 12V, 60 LED perli koje štede energiju. Emituje 360 ¡ a trodimenzionalne svetlosti. Visokokvalitetni abažur od PP materijala može učiniti svetlost ravnomernijom i mekšom. Savršen svetlosni displej, dok vodi računa o vašim očima. Jednostavan i savršen elegantan dizajn belog oblika.


【Bluetooth APP i svetlo IR senzora】Ova LED podna lampa ne može se kontrolisati samo prelepim daljinskim upravljačem, već ima i kontrolu Bluetooth APP-a. Možete lako i brzo da kontrolišete njenu osvetljenost, boju, režim i brzinu ritma. Funkcija za uključivanje ili isključivanje tajmera vam omogućava da lako uključite unapred podešenu boju i osvetljenost.


【Moderno RBG LED svetlo】Možete sami da podesite svoju omiljenu boju u bilo kom trenutku pomoću pametne aplikacije. Postoji 16 miliona boja za koje možete izabrati svoju omiljenu boju. I baseus kontroliše njegovu osvetljenost. Apsolutno je najbolji pratilac za vašu dnevnu sobu, spavaću sobu, čitaonicu, dečiju sobu, sobu za igre, video sobu, teretanu, itd. Tako da možete uživati u vrhunskoj i elegantnoj atmosferi kod kuće.


【Različiti režimi】Postoje četiri režima: muzika, svetlo u boji, scena, uradi sam i 8 opcija u svakom režimu. Preko 300 vrsta svetlosnih efekata koje možete menjati po želji. Prebacite se na muzički režim i njegova boja će se stalno menjati u skladu sa ritmom muzike. U bilo kom trenutku možete imati atmosferski prostor koji želite. Bilo da je Noć veštica, Božić, zabava, gledanje televizije, slušanje muzike, igranje igrica, bavljenje jogom, bavljenje sportom ili samo opuštanje.


【Sigurnosni materijali i materijali za zaštitu životne sredine】 Glavni materijali su napravljeni od visokokvalitetnog ABS-a i PP-a, lepi i izdašni, otporni na starenje na sunčevu svetlost, dugotrajna upotreba nije laka za žutilo. Baza je veoma teška i stabilna, nije lako pasti. Gornji deo je veoma lagan, tako da je bezbedan za bebe i kućne ljubimce. Potrebna montaža, pogledajte priložena uputstva ili video na stranici].

ID Oglasa: #145695867
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.