slika
slika
slika
1 od 3

Plamen Lampa

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
233
7
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Lampa sa improvizovanim efektom plamena.
Napravljen od čvrste ABS plastike i osvetljen narandžastim LED svetlima, ova prelepa lampa na napajanje simulira treperavo svetlo efekta plamena, bez opasnosti, plameno svetlo će odgovarati mnogim prilikama i događajima. Veštački plamen je realan kao stvaran, ali bez opasnosti. Odličan je za noćne klubove, mobilne DJ-eve, scenske produkcije, škole, zabave u dvorištu ili bilo gde otvoren plamen, odličan za Noć veštica, Božić, diskoteku, balsku dvoranu, KTV, bar, scenu , klub, zabava i tako dalje. Jednostavan za upotrebu sa malo potrebnog sklopa. Jednostavno izvadite jedinicu iz kutije i stavite je na željeni nosač, utaknite 110V utikač u odgovarajuće utore (Napomena: Postoji ventilator, možda je to normalno). Veštačka LED svila svetlo scenskog efekta Realistična 3D lampica za kamp potporno plameno svetlo za Noć veštica, Božić, festival, Nova godina, zabava, noćni klub.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt 
ID Oglasa: #111773635
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.