slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Stona lampa 2u1, 3 vrste boja, memorijska funkcija

5.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
115
7
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Venditio Invictus online
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

NOEVSBIG LED stona lampa 2 u 1 lampa za zaštitu očiju sa 3 režima boja, arhitekturne lampe sa dvostrukom glavom, lampa za radni sto za kancelariju, lampa za čitanje sa memorijskom funkcijom

 

2-u-1 LED stolna lampa sa postoljem i stezaljkom: 2-u-1 LED stolna lampa ima metalno kućište i sto za stezanje koji se može kombinovati i prebacivati po želji kako bi se bolje ispunili vaši scenariji korišćenja. Možete koristiti čvrstu podlogu stola sa protivtegom ili možete koristiti stezaljke za montažu na različite zadatke na površini.
Super široka, velika i svetla radna lampa: LED dvostruke prednje lampe mogu da se rotiraju za 360 stepeni i pružaju veću pokrivenost osvetljenjem. Sa ultra širokom LED svetlosnom trakom od 30 inča sa 1300 lm, ova visoka stona lampa osvetljava ceo sto, idealna za radno mesto sa više monitora. 160 LED dioda visokog kvaliteta obezbeđuju ravnomerno raspoređeno svetlo. Ukupna radna visina od 31,5 inča je dovoljno velika za multitasking.
Stona lampa za zaštitu očiju i funkciju memorije: do 1300 lm. Usmereno osvetljenje pod uglom od 45 stepeni, baca i proširuje svetlost na radnu oblast. Bez odsjaja sa ekrana, bez treperenja, CRI (Ra) ≥90, efikasno ublažava zamor očiju. LED stolna lampa ima memorijsku funkciju, vratiće vaše poslednje podešavanje kada je sledeći put koristite.
3 temperature boje i 10 kontinuiranih zatamnjivanja: NOEVSBIG specijalno svetlo za radni sto je savršeno za mesta kao što su škola, studentski dom, kancelarija, spavaća soba. Lampa sa dugim rukavima nudi dizajn zatamnjivanja. Njegova svetlost je veoma ujednačena, može sprečiti oštećenje očiju plavom svetlošću. Više podesivih opcija osvetljenja efikasno poboljšavaju produktivnost i povećavaju radnu efikasnost.
Fleksibilna i podesiva stona lampa: izuzetno široka metalna stezaljka sa silikonskim jastučićima, izdržljiva i bez ogrebotina. Podržava vrhove stola do 7 cm i bezbedno drži lampu. Slobodno podesivi uglovi za uštedu prostora. Sa svestranim dizajnom sa tri ose, možete obezbediti fleksibilnije i veće osvetljenje. Kompjuterski stolovi, uzglavlja, tabla za crtanje, toaletni sto itd.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #162526096
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.