slika
slika
1 od 2

Stona lampa sa kristalima

1.500 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
50
3
danas
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Cane - Teona
Član od 01.10.2020.
Svi oglasi
Led noćna lampa 3 boje bez stepena zatamnjivanja na dodir Sklopiva stolna lampa uz noćno čitanje Stona lampa za zaštitu očiju USB punjiva
 Abažur je napravljen od akrilnog materijala, koji ima jak prenos svetlosti, a ukupni oblik lampe je izvrstan i elegantan, može dodati modernu atmosferu vašoj sobi.
 Visokokvalitetni LED izvor svetlosti, meko i jako svetlo, tri različite boje svetla, mogu se menjati po volji, bezstepeno zatamnjenje, kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe za osvetljenjem.
 Opremljen USB kablom za punjenje, brzo i sigurno punjenje.
 Može da stvori toplu i romantičnu atmosferu i ima širok spektar upotrebe, pogodan za spavaću sobu / krevet / dnevni boravak / studiju / hotel, itd. Takođe se može koristiti kao savršen poklon za rođake i prijatelje.
Specifikacija:
Materijal: metal + akril
Boja: kao što je prikazano 
Veličina: 13,7 x 21,5 cm
Težina: oko 400g
Izvor svetlosti: LED
Prekidač: Dodir
Boja svetla: toplo svetlo / belo svetlo / neutralno svetlo

Dolazi u kutiji 

Porucivanje:

Ime i prezime 
Ulica i broj 
Mesto 
Telefon za kontakt 
ID Oglasa: #155642581
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.