slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Stona LED lampa PREMIUM

43 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
116
5
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

25 svetlosnih režima: LED stona lampa može lako da prebacuje između 5 osvetljenosti i 5 temperatura boja (3200K-6500K) pomoću dugmadi, pružajući vam zdravo i udobno kancelarijsko osvetljenje. Različita svetla zadovoljavaju potrebe različitih scena, pogodna za vas i vašu decu za čitanje, rad, učenje, opuštanje itd.

Podesiva i bezbedna za 360°: Cev sa savijajućim vratom je fleksibilna i podesiva za 360°. Lampa sa stezaljkama je opremljena silikonskom podlogom kako bi se izbeglo grebanje stola. Kancelarijska lampa je napravljena od aluminijuma i ABS materijala za bolje odvođenje toplote i može se koristiti do 50.000 sati.

Modeli veličine i uklapanja: Stono svetlo ima 17 inča ekstra široke trake za stonu lampu i maksimalna radna visina je oko 30 inča što je pogodno za monitor od 32 inča (kompatibilno sa 29 inča, 27 inča, 24 inča i drugim monitorima). Čvrste metalne kopče mogu da podrže najviše 2,36 inča radne površine.

Ušteda energije i nega očiju: Naša lampa se sastoji od 48 visokokvalitetnih perli, potrošnja energije je 80% manja od sijalica sa užarenom niti. Ujednačena osvetljenost, širok opseg osvetljenja, bez očiglednih stroboskopa, bez opasnosti od plave svetlosti, bez odsjaja, meka svetlost, štiti vaš vid i smanjuje zamor očiju.

LED stonu lampu možete napajati preko adaptera (5V/2A), mobilnog napajanja, računara, itd. USB kabl je dugačak 78 inča za svakodnevnu upotrebu.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #159129278
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.