slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

Wi-Fi, RGB stona LED lampa u obliku činije, NOVO

3.580 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
87
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba SWISS
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

【Rad sa Smart APP-om i Aleka】Uz dodatak ViFi-a, laku kontrolu glasom pomoću Aleka i Google Assistant-a: Možete da uključite i isključite svoju pametnu stonu lampu, prilagodite osvetljenost, promenite boje i uživate u dinamičkim efektima jednostavnim glasovnim komandama.

【Pametna kontrola aplikacija: 】 Upravljajte daljinski sa bilo kog mesta pomoću aplikacije Gvvoo Home. Pruža 16 miliona različitih boja i izbor toplo bele i hladno bele, takođe možete da prilagodite muzički režim i način rada sam.

【Sinhronizacija muzike, opcije scene i „ uradi sam“ režim】: Vhatook prenosiva noćna lampa može da se sinhronizuje sa vašom muzikom u realnom vremenu. Obezbeđuje do 36 opcija scena koje će zadovoljiti vaše različite potrebe za osvetljenjem. „ Uradi sam“ režim vam omogućava da prilagodite sopstvene jedinstvene svetlosne efekte.

【Prenosiva veličina】Vhatook prenosiva stona lampa sa ugrađenom punjivom baterijom od 3600mAh, može vam obezbediti sate bežičnog osvetljenja gde god vam je potrebno.

【Savršen poklon i postprodajna usluga】Pametna stona lampa stvara romantičnu atmosferu ili opuštajuće iskustvo pre spavanja za ljubavnike, dete. Idealan poklon za sva godišnja doba, porodicu, ljubavnika i prijatelje. Ako imate bilo kakvih problema ili niste zadovoljni našim proizvodima, kontaktirajte nas i mi ćemo vam prvi put ponuditi savršeno rešenje.    
ID Oglasa: #152251241
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.