slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Led Okrugla Plafonjera 4000K

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
46
2
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Softwareelitns
Član od 11.08.2016.
Svi oglasi
Супер светла уштеда енергије: висококвалитетна ЛЕД плафонска лампа нуди 3600 лм лумена, штедљиву снагу од 36 В, 4000 К средње бело светло може обезбедити довољно светла за сваку просторију. Ова ЛЕД плафонска лампа одговара конвенционалној сијалици са жарном нити од 240 В, штеди вам преко 90% вашег рачуна за струју и има дуг радни век од 30.000 сати.
ИП44 отпоран на прашину и водоотпоран: плафонска лампа је направљена од висококвалитетног ИП44 водоотпорног материјала, који спречава да вода, прашина, комарци и дим уђу у абажур. Погодно за светла у купатилу, светла за спаваће собе, светла за дневну собу, светла у ходнику, светла у кухињи и тако даље.
Заштита за очи: Наша округла ЛЕД плафонска лампа се састоји од висококвалитетних ЛЕД лампи и абажура са високом пропустљивошћу светлости и индексом приказивања боја већим од 80, што чини поглед јаснијим. Истовремено, неће произвести груб осећај, погодан за читање, учење и рад, смањујући замор очију.
Лако се инсталира: једноставно гурните плафонско светло на монтажну шину и спремно је за употребу. Ова ЛЕД плафонска лампа је лагана и једноставна за уградњу, тако да не морате да ангажујете професионалца за инсталацију. (без даљинског управљача)
ID Oglasa: #163059105
Informacije
Radno vreme : 00-24.

Slanje : Postexpress-om ili licno preuzimanje po dogovoru.

Posiljke saljemo svakog radnog dana 2 puta dnevno u 11h i 18h.

Kontakt : poziv, sms, viber, whatsapp.

Svaki uredjaj pre slanja se testira ako nije vakum upakovan.

Garancija 2 nedelje na ispravnost.

Pogledajte sve nase oglase.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.