slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Led Plafonjera cvetni dizajn Moderna

9.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
197
7
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog
juu  ponudi

 

Led Plafonjeracvjetni dizajn Moderna 

 

LED stropne svjetiljke, cvjetni dizajn prigušivi lusteri, stropna svjetiljka s daljinskim upravljačem i funkcijom memorije, moderna LED stropna svjetiljka, boja i svjetlina podesiva s mogućnošću prigušivanja 3000K-6000K s daljinskim upravljačem

za dnevni boravak spavaća soba kuhinja hodnik ured

   Moderna Led Plafonjera rasvjeta za luster Stropna svjetiljka Viseća lampa za ugradnju u ravninu za dnevni boravak Spavaća soba Blagovaonica Radna soba Dječja soba  s mogućnošću prigušivanja 3000K-6000K s daljinskim upravljačem

 

O ovoj stavci

·          ❄️Moguće prigušivanje i podešavanje svjetline LED stropno svjetlo s prigušivanjem i daljinskim upravljačem može podesiti svjetlinu i temperaturu boje, svjetlina je podesiva (5%-100%),

·           3 boje promjenjive-hladno bijelo svjetlo, prirodno svjetlo, toplo svjetlo, 2800K- 6000K i imaju način noćnog svjetla.  Može se proizvoljno prilagoditi prema potrebama.

·          ❄️LED izvor svjetlaZaštita okoliša i ušteda energije, dug radni vijek.  Svjetlo stropne lampe je mekano i ne zasljepljuje.  LED traka i ima životni vijek do 50000 sati.  Tijekom postavljanja i održavanja nisu potrebne žarulje.  Square stropna svjetiljka dodaje divan dimenzijski aspekt i dodaje vitalnost vašem stropu.

·          Blaga svjetlost učinit će prostoriju ljepšom.  LED izvor svjetla štedi više od 90% energije od običnih svjetiljki, a svjetlina je veća.

·          ❄️Široka primjenjivost Jednostavan izgled predstavlja umjetnički osjećaj svjetiljki i lampiona, udoban izvor svjetlosti stvara svijetlu i prostranu, slobodnu i opuštenu atmosferu prostora pogodnu za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, ured itd.

·          ❄️ LED stropna svjetiljka koja omogućuje svjetlu da se približi pravoj i izvornoj boji predmeta, dajući vam živopisniji i precizniji svjetlosni učinak.  Nudimo jednogodišnje jamstvo, za sva pitanja o našim stropnim svjetiljkama za spavaće sobe, slobodno nas kontaktirajte.

 

O ovoj stavci

·          Svjetlina i boja podesivi - Možete odabrati različite boje prema potrebi:

·          hladno svjetlo, toplo svjetlo, dnevno svjetlo, kako biste zadovoljili svoje potrebe za različitim osvjetljenjem i raspoloženjem, uživat ćete u mnogim noćima!  Temperatura boje: 3000K-6000K.  svjetlina: 5% - 100%.  Uključuje noćni način rada, savršen za djecu i starije osobe s dizajnom prilagođenim korisniku.

·          Ušteda energije i zaštita okoliša - LED integrirana svjetiljka, ne morate mijenjati žarulju, 90% ušteda energije od običnih svjetala, štedi električnu energiju i ekološki je prihvatljiva.  Ugrađeni sustav zaštite za oči, opasnost od stroboskopa, meka svjetlost mogu zaštititi vaše oči i oči vaše obitelji tijekom čitanja i drugih aktivnosti.

·          Klasični cvjetni dizajnLED stropna svjetiljka savršen je spoj klasične profinjenosti i moderne smjelosti.  Dizajn stropne svjetiljke za ugradnju je simetričan iz bilo kojeg kuta, lijepog i urednog izgleda.  Dostupan je u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji kako bi odgovarao svakom dekoru i pružio toplu i ugodnu rasvjetu za vaš dom.

·           

·          Široka primjenjivostVeličina stropne lampe: je prikazan na slikama  Jednostavan izgled predstavlja umjetnički osjećaj svjetiljki i lampiona, udoban izvor svjetla stvara svijetlu i prostranu, slobodnu i opuštenu atmosferu prostora pogodnu za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, ured itd.

·          Ova stropna svjetiljka zadržat će način osvjetljenja koji ste zadnji put postavili korištenjem prekidača na daljinskom upravljaču.  

·           

  • LED izvor svjetlaZaštita okoliša i ušteda energije, dug radni vijek.  Svjetlo stropne lampe je mekano i ne zasljepljuje.  LED traka i ima životni vijek do 50000 sati.  Tijekom postavljanja i održavanja nisu potrebne žarulje.  Square stropna svjetiljka dodaje divan dimenzijski aspekt i dodaje vitalnost vašem stropu.

    Podaci preuzeti sa neta, unapred se izvinjavamo ako neki podatak nije tačan.

Možda hvali poneki šraf za montiranje i ugradnju elemenata koji se nalazio u kutiji. . unapred se izvinjavamo, molimo vas da to imate u vidu. . .

 

Doneta iz Nemačke isprobana radi odlično. . ide sa svojim drajverom, sa daljinskim upravljačei drajverom   upakovana u svojoj kutiji. . koja je pohabana

 

    POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .

AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

 

L. P. P.

led plafonjere plac 

I I I I  cvetna


TOPLA PREPORUKA
ID Oglasa: #160474471
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.