slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Led plafonjera prigušivanja s daljinskim temperaturu boje

9.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
95
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u  ponudi

 

Led plafonjera prigušivanja s daljinskim temperaturu boje  topla , bela, i hladno bela.

 

Doneta iz Nemačke isprobana radi odlično. .ide sa svojim drajverom koji je prikazan na slikama  upakovana u svojoj kutiji. .

  • Moderan dizajn: LED stropno svjetlo impresionira svojim modernim dizajnom i zanimljivim izgledom.  Sastoji se od dva pravokutna okvira koji se pričvršćuju na stropne nosače.  Unutar ovih elemenata nalaze se fiksne LED diode koje daju prisutnu svjetlost.  LED stropno svjetlo može se lako integrirati u moderne stilove opremanja svojom suptilnom shemom boja i atraktivnim dizajnom
  • Zaštita očiju i bez treperenja: napredna LED rasvjeta je bez RF smetnji i emitira jarko, meko svjetlo koje štiti vaše oči.  Posebno obrađeno sjenilo još više ublažava svjetlost.  Indeks reprodukcije boja stropnog svjetla je >80, što osigurava jasnu reprodukciju boja i vraća prave boje života.  Bilo danju ili noću, vaš dom uvijek je pun boja.
  • Funkcija memorije: ova LED stropna svjetiljka s mogućnošću prigušivanja ima funkciju pametne memorije.  Uključite svjetiljku zidnim prekidačem i pričekajte 8 sekundi.  Zatim ga isključite i ponovno uključite.  Svjetlo automatski pamti prethodnu boju svjetla.  Naprotiv, nakon što upalite svjetlo, brzo ga ugasite i zatim brzo uključite, ono počinje svijetliti različitim bojama.  Održava vas u uvjetima ugodnog osvjetljenja bez čestih prilagodbi
  • Kontinuirano prigušivanje: LED stropno svjetlo ima dvije vrste upravljanja: daljinski upravljač i zidni prekidač (nije uključen).  Možete podesiti svjetlo od hladnog do toplog i svjetlinu od jakog do vlažnog.  Temperatura boje može se podesiti od 3000 K do 6500 K. Podesiva svjetlina svjetla od 5% do 100%.  Tako možete sami prilagoditi svjetlo svojim potrebama i različitim zahtjevima ambijenta.  Napomena: Svjetlina se ne može podesiti preko zidne kontrole
  • Širok raspon primjena: stropno svjetlo izrađeno je od visokokvalitetnog željeza i aluminija s pocinčanom površinom, koja je otporna na koroziju i vrlo izdržljiva.  Brzo i jednostavno se postavlja i idealan je za unutarnje osvjetljenje dnevnih soba, kuhinja, spavaćih soba, robnih kuća, blagovaonica, konferencijskih dvorana, hodnika, stubišta, trijemova i garaža.

  Isprobana radi odlično u svim modovima. .. prikazano na slikama. .nismo je sklapali možda hvali neki šrafčić. .. ili šajbna. .. zaista neznamo. .

 

POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .

AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

L. P. P.

led plafonjere plac 

W S.

TOPLA PREPORUKA

ID Oglasa: #160471146
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.