slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Narwhal LED plafonjera sa 4 kruga kontrola preko daljinskog

5.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
86
12
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. S4

Na Amazonu stoji da ima wifi kontrolu preko aplikacije, ali to nisam znao pa nisam testirao.

 

Narvhal LED plafonska lampa sa mogućnošću zatamnjivanja sa daljinskim upravljačem, 4 sijalice u prstenovima 30 V - 2400 lm podesivo ambijentalno svetlo, topla prirodna hladna plafonska lampa za spavaću sobu, dnevnu sobu, hodnik, balkon, kancelariju, [Energetska klasa E]


Super svetao i štedi energiju. Narvhal LED plafonska lampa ima štedljivu i podesivu snagu svetlosti od 2400lm/5760lm/9180lm, da obezbedi dovoljno jako svetlo i odlično toplo/belo/neutralno svetlo za svaku prostoriju i obezbedi idealno osvetljenje za LED plafonska svetla.
LED plafonsko svetlo koje se može zatamniti: Uključuje daljinski upravljač i aplikaciju, možete slobodno podesiti boju i osvetljenost svetla, 2700K-7000K, podesivu osvetljenost, toplo/svetlo, prema vašem dobrom raspoloženju, plafonsko svetlo sa memorijskom funkcijom, nije vam potrebno da resetujete režim svaki put kada ga uključite.
Zaštita očiju i bez treperenja: Ovo modernizovano plafonsko svetlo ima visok indeks prikazivanja boja CRI 90+. Živo, prirodno svetlo omogućava nam da vidimo predmete u njihovim pravim i originalnim bojama, što je prijatnije za oči. Ova LED plafonska lampa ima visokokvalitetno kućište od akrilnog stakla (PMMA = plastike) sa mat površinom. Zahvaljujući visokoj propusnosti svetlosti, svetlost se ravnomerno raspoređuje po prostoriji bez odsjaja, što je prijatnije za oči.
[Jednostavna instalacija] Dajemo vam sve zavrtnje i pribor koji su vam potrebni, uputstva za instalaciju na različitim jezicima su uključena. Pričvrstite LED svetlosnu ruku na okruglo telo, povežite kablove i gotovi ste. Takođe je veoma lako da jedna osoba samostalno instalira LED svetla!

ID Oglasa: #165059194
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.