slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

plafonjera Led prigušivanje daljinskim elipsa

9.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
75
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u   ponudi

 

plafonjera Led  prigušivanje daljinskim elipsa

 

Boja svjetla i svjetlina podesivi putem daljinskog upravljača

  • S funkcijom memorije i regulatorom svjetla
  • Štedljiv i dugovječan LED izvor svjetla
  • Moderan dizajn

     Visokokvalitetni materijali: aluminijsko tijelo svjetiljke, abažur je izrađen od silikagela, s visokom propusnošću svjetla.  Svjetlina LED-a je posebno jaka, tako da je osvjetljenje dobro.  Jednostavan za postavljanje.  Pogodan za dnevne boravke, spavaće sobe, restorane, trgovine, klubove i druge komercijalne i izložbene dvorane.

 Ovalni dizajn: Kreativno dizajnirana stropna svjetiljka postavljena je na  stopu stropa pomoću tri ugniježđene i paralelne ovalne elipse kako bi osvijetlila unutrašnjost s najvećom površinom.

 

Ova stropna svjetiljka uvjerava modernim dizajnom i funkcijom.  Na pravokutnoj stropnoj montaži nalaze se tri pravokutne LED ploče, koje se mogu zatamniti i fiksirati od 3000 Kelvina tople bijele do 6000 Kelvina hladno bijele.  Pomoću priloženog daljinskog upravljača možete koristiti noćno svjetlo i funkciju memorije te isključiti stropno svjetlo po želji pomoću funkcije timera.  

Neke slike kao i opis su preuzete sa neta, bez namere da se krše autorska prava.

Isprobana radi odlično u svim modovima. . . prikazano na slikama. . nismo je sklapali možda hvali neki šrafčić. . . ili šajbna. . . zaista neznamo. .

 

O ovoj stavci

·          Svjetlina i boja podesivi - Možete odabrati različite boje prema potrebi: hladno svjetlo, toplo svjetlo, dnevno svjetlo, kako biste zadovoljili svoje potrebe za različitim osvjetljenjem i raspoloženjem, uživat ćete u mnogim noćima!  Temperatura boje: 3000K-6000K.  svjetlina: 5% - 100%.  Uključuje noćni način rada, savršen za djecu i starije osobe s dizajnom prilagođenim korisniku.

·          Ušteda energije i zaštita okoliša - LED integrirana svjetiljka, ne morate mijenjati žarulju, 90% ušteda energije od običnih svjetala, štedi električnu energiju i ekološki je prihvatljiva.  Ugrađeni sustav zaštite za oči, opasnost od stroboskopa, meka svjetlost mogu zaštititi vaše oči i oči vaše obitelji tijekom čitanja i drugih aktivnosti.

·           LED stropna svjetiljka savršen je spoj klasične profinjenosti i moderne smjelosti.  Dizajn stropne svjetiljke za ugradnju je simetričan iz bilo kojeg kuta, lijepog i urednog izgleda.  

·           Jednostavan izgled predstavlja umjetnički osjećaj svjetiljki i lampiona, udoban izvor svjetla stvara svijetlu i prostranu, slobodnu i opuštenu atmosferu prostora pogodnu za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, ured itd.

·          Jednostavna instalacija i funkcija memorije - Stropna svjetiljka za poluugradnju s uputama korak po korak, uključuje sav hardver za instalaciju koji vam pomaže da lakše i brže sastavite sve dijelove.  Ova stropna svjetiljka zadržat će način osvjetljenja koji ste zadnji put postavili korištenjem prekidača na daljinskom upravljaču.  

 

Doneta iz Nemačke isprobana radi odlično. . ide sa svojim drajverom, daljinskim koji je prikazan na slikama  upakovana u svojoj kutiji. .

 

    POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .

AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

 

L. P. P.

led plafonjere plac 

w w w  kutija


TOPLA PREPORUKA

ID Oglasa: #160473732
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.