slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

plafonjera Led  prigušivanje daljinskim temperatura boja bel

9.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
96
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u  ponudi

 

plafonjera Led  prigušivanje daljinskim temperatura boja bela

 

Plafonska LED moderna svjetiljka Kreativni dizajn

Daljinski

 

Boja svjetla i svjetlina podesivi putem daljinskog upravljača

  • S funkcijom memorije i regulatorom svjetla
  • Štedljiv i dugovječan LED izvor svjetla
  • Moderan dizajn

LED stropno svjetlo odlikuje se modernim, futurističkim izgledom. Sastoji se od nekoliko raspoređenih, svjetlosnih okvira izrađenih od metala. Svojim izgledom stropna svjetiljka može uvjeriti kao dekorativni privlačan pogled na stropu u mnogim stambenim prostorima. S priloženim daljinskim upravljačem, boja svjetla i svjetlina mogu se mijenjati bez koraka. Svjetiljka se također može prigušiti daljinskim upravljačem, a također impresionira svojom funkcijom memorije, što znači da se zadnje korištene postavke boje ponovno koriste kada se svjetiljka ponovno uključi. Ugrađene LED svjetiljke impresioniraju niskom potrošnjom energije i dugim vijekom trajanja.

 

Ova stropna svjetiljka uvjerava modernim dizajnom i funkcijom.  Na pravokutnoj stropnoj montaži nalaze se tri pravokutne LED ploče, koje se mogu zatamniti i fiksirati od 2700 Kelvina tople bijele do 6500 Kelvina hladno bijele.  Pomoću priloženog daljinskog upravljača možete koristiti noćno svjetlo i funkciju memorije te isključiti stropno svjetlo po želji pomoću funkcije timera.  Međutim, vrhunac je funkcija Smart Home, svjetiljka je kompatibilna s Smart Home i Alexa i može se upravljati glasovnim unosom.  

 

stropne svjetiljke, prigušivi lusteri, stropna svjetiljka s daljinskim upravljačem i funkcijom memorije, moderna LED stropna svjetiljka, boja i svjetlina podesiva za dnevni boravak spavaća soba kuhinja hodnik ured

 

           Ova stropna svjetiljka uvjerava modernim dizajnom i funkcijom.  Na pravokutnoj stropnoj montaži nalaze se tri pravokutne LED ploče, koje se mogu zatamniti i fiksirati od 3000 Kelvina tople bijele do 6000 Kelvina hladno bijele.  Pomoću priloženog daljinskog upravljača možete koristiti noćno svjetlo i funkciju memorije te isključiti stropno svjetlo po želji pomoću funkcije timera.  

Mislimo da poseduje ali nismo sigurni funkcija Smart Home, svjetiljka je kompatibilna s Smart Home i Alexa i može se upravljati glasovnim unosom.   

 

O ovoj stavci

·          Svjetlina i boja podesivi - Možete odabrati različite boje prema potrebi: hladno svjetlo, toplo svjetlo, dnevno svjetlo, kako biste zadovoljili svoje potrebe za različitim osvjetljenjem i raspoloženjem, uživat ćete u mnogim noćima!  Temperatura boje: 3000K-6000K.  svjetlina: 5% - 100%.  Uključuje noćni način rada, savršen za djecu i starije osobe s dizajnom prilagođenim korisniku.

·          Ušteda energije i zaštita okoliša - LED integrirana svjetiljka, ne morate mijenjati žarulju, 90% ušteda energije od običnih svjetala, štedi električnu energiju i ekološki je prihvatljiva.  Ugrađeni sustav zaštite za oči, opasnost od stroboskopa, meka svjetlost mogu zaštititi vaše oči i oči vaše obitelji tijekom čitanja i drugih aktivnosti.

·           LED stropna svjetiljka savršen je spoj klasične profinjenosti i moderne smjelosti.  Dizajn stropne svjetiljke za ugradnju je simetričan iz bilo kojeg kuta, lijepog i urednog izgleda.  

·           Jednostavan izgled predstavlja umjetnički osjećaj svjetiljki i lampiona, udoban izvor svjetla stvara svijetlu i prostranu, slobodnu i opuštenu atmosferu prostora pogodnu za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, ured itd.

·          Jednostavna instalacija i funkcija memorije - Stropna svjetiljka za poluugradnju s uputama korak po korak, uključuje sav hardver za instalaciju koji vam pomaže da lakše i brže sastavite sve dijelove.  Ova stropna svjetiljka zadržat će način osvjetljenja koji ste zadnji put postavili korištenjem prekidača na daljinskom upravljaču.  

 

 Dimenzija led sijalica 3 komada

  • 70X26  cm JEDNOG DELA
  • Dimenzije dela na koji se montiraju nastavci. .
  • 38 X 10 X 5 cm.
  •  
  • Broj sijalica 3
  • Boja:  Crna
  • Jačina sijalice:  58W
  • Materijal 2:  Plastika
  • Stil:  Moderno
  • Funkcija:  Daljinsko upravljanje
  • Boja sijalice:  Dimabilna
  • Sijalica:  Integrisana
  • Materijal:  Metal
  • Grlo:  LED

Isprobana radi odlično u svim modovima. . . prikazano na slikama. . nismo je sklapali možda hvali neki šrafčić. . . ili šajbna. . . zaista neznamo. .

 

Doneta iz Nemačke isprobana radi odlično. . ide sa svojim drajverom, daljinskim koji je prikazan na slikama  upakovana u svojoj kutiji. .

 

           POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .

L. P. P.

led plafonjere plac 

2.    2. kutija


TOPLA PREPORUKA

ID Oglasa: #160472639
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.