slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

RGB LED plafonjera sa bluetooth zvucnikom - NOVO - Swiss

2.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
23
2
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 12

【Beli i višebojni ambijent】Naše moderno i pametno dizajnirano plafonsko svetlo može da stvori drugačiji ambijent, temperaturu boje od 3000K-6500K podesivu, osvetljenje od 10% do 100% zatamnjivanje, koristi hladno svetlo (6500K) za rad, čitanje, meko toplo svetlo (4000K ) za kupanje, spavanje, prirodno svetlo (3000K) za opuštanje, kuvanje i igranje sa preko 16 miliona boja svetlo za zabavu, proslavu, vreme filma. IP44 vodootporan, potpuno pogodan za spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, radnu sobu, dom kancelarija, spoljni trem.
Muzička plafonska lampa sa Bluetooth zvučnikom】LED plafonska lampa sa bluetooth zvučnikom može se lako povezati sa vašim mobilnim telefonom, slobodno birajte muziku koju želite da slušate, sa različitim muzičkim režimima, tako da svetlo i muzički ritam trepere zajedno, veoma pogodni za porodične karnevalske zabave i hipnozu za spavanje noću. Visokokvalitetni zvučnici, tako da možete uživati u muzici ili pričama sa svojom decom, dečija soba to zaslužuje.
3 Opcija kontrole】Aplikacija za mobilni telefon i daljinski upravljač i prekidač za zid (nije uključen). ①Možete preuzeti besplatnu aplikaciju (iLink) na Google Plai ili Apple Store, koja može da kontroliše boju svetla, osvetljenost, temperaturu boje, promenu RGB boje, podešavanje tajmera ( planirajte uključivanje/isključivanje svetla, muzike i tajmera) itd. ②Uključen daljinski upravljač sa 12 dugmadi, zadovoljava osnovnu kontrolu osvetljenja. ③ Bilo koji tip zidnog prekidača u kući (osim prekidača za prigušivanje) za kontrolu prekidača za svetlo.
Dug radni vek i memorijska funkcija】 Visokokvalitetna aluminijumska baza, poboljšava efikasnost odvođenja toplote i produžava radni vek perli lampe, više od 35000 sati. Akrilni abažur sa visokom propusnošću svetlosti, propusnost svetlosti je oko 80%, dugotrajno protiv starenja, mat teksture, svetle boje i bez bledenja. Sa inteligentnim pogonom za napajanje, visokokvalitetnim čipovima. Mobilna APP ili daljinski upravljač će sačuvati prethodno vaše omiljeno stanje svetla nakon isključivanja svetla, nema potrebe da ga prilagođavate svaki put.
Zaštita očiju i ušteda energije】 Inteligentna kombinacija tri grupe svetlosnih perli, indeks prikazivanja boja veći od 90, istinito za vraćanje šarenog sveta, bliže prirodnom svetlu, mekano, toplo noćno svetlo, da bi se izbeglo blic, ne blešti, da bi se osiguralo zdravlje očiju. Komplet LED svetla visoke osvetljenosti, 36V ekvivalentno osvetljenju sijalice od 160V, značajno štedi 80% energije.

ID Oglasa: #166097723
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.