slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Rgb Led Plafonjera sa Daljicem - Anten

4.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
352
12
pre 3 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Anten 36 W LED Ceiling Light, Diameter 39 cm, Dimmable Ceiling Lamp, 3000-6500 K, Colour Temperature Brightness, Adjustable, Silver Frame, Modern Lamp with Remote Control, Interior Light for Children's Room, Living R [Energy Class F]

 

Brand Anten
Boja Bela
Materijal Plastika
Stile Classic
Forma svetiljke blizu plafona
O ovoj stavci
Zatamnjenje i bez odsjaja: temperatura boje (3000K-6500K) i osvetljenost (10%-100%) ovog LED unutrašnjeg svetla se mogu podesiti pomoću daljinskog upravljača. A sa zidnim prekidačem, takođe možete promeniti samo temperaturu boje.
Multifunkcionalno: sa memorijskom funkcijom i funkcijom merenja vremena od 30 minuta, možete koristiti plafonsku lampu sa mogućnošću zatamnjivanja prema vašim zahtevima. Možete ga koristiti i kao noćno svetlo, tako da LED plafonska lampa može da obezbedi za one koji se plaše mraka, ali ne žele da ometaju članove porodice, samo veoma prigušeno svetlo. Neka tama postane manje strašna.
Jednostavna instalacija: jednostavno pričvrstite LED plafonsko osvetljenje zavrtnjima u pakovanju i zatvorite poklopac lampe. Bilo kao kancelarijska lampa, lampa za hodnik, lampa za spavaću sobu, lampu za kupatilo, lampu za kuhinju, u dečijoj sobi, dnevnoj sobi, hodniku, kuhinji, kupatilu ili u kancelariji.
Ušteda energije: nema mirisa kada se raspakuje. LED plafonsko svetlo prečnika 39 cm koristi perle lampe SMD2835 od 0,5 V sa visokim izlazom svetlosti, velikom osvetljenošću, dugim vekom trajanja, što štedi energiju i štiti životnu sredinu.
☛MODERNI DIZAJN I ZAŠTITA OKA: Srebrni plastični okvir poboljšava izgled lampe i čisto je obrađen, nema oštrih ivica. Abažur je napravljen od visokokvalitetnog akrila, koji daje meku i ravnomernu svetlost, ima bolju propusnost i intenzitet svetlosti, otporan je na udarce, otporan na vibracije i izolovan.

ID Oglasa: #147496462
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.