slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

RUČNI RAD - Ogledalo od punog drveta

150 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
114
2
pre 9 dana
Marija Đurđević
Član od 17.05.2022.
Svi oglasi

RUČNI RAD

Ogledalo od punog drveta 

 

Ogledalo je izrađeno od kvalitetnog punog drveta i ručno je rađeno sa pažnjom i fokusom na detalje. Ovo je porodični posao koji je počeo iz ljubavi i hobija.

 

Vreme izrade jednog ogledala može da traje danima jer podrazumeva pripremu drveta, izradu okvira, umetanje ogledala, završnu obradu i premazivanje koje se nanosi više puta, zatim montažu sistema za kačenje.  

 

Prirodno puno drvo je odličan materijal od koga se dobija pouzdan i izdržljiv komad nameštaja.

Pravljeno je da dugo traje.

 

Svako izrađeno ogledalo ima svoj jedinstveni dizajn, što znači da ćete posedovati komad nameštaja koji je jedinstven i neponovljiv, koji se izdvaja od masovno proizvedenih komada, dodajući karakter i autentičnost prostoriji u kojoj stoji.

 

Kupovinom ručnog rada podržavate veštine i talente lokalnih umetnika i zanatlija, doprinoseći očuvanju tradicionalnih metoda izrade.  

 

Dimenzije ogledala sa slike: 45x100cm. Širina 2-3cm.

U ponudi je trenutno još jedno ogledalo, malo veće, dimenzije 60x110cm.  

Mogućnost izrade po vašoj meri.

 

Moguće lično preuzimanje u Beogradu ili Užicu.

ID Oglasa: #164502940
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.