slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Magična šolja za bilo koji napitak

799 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
316
7
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350 online
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
TEHNOLOGIJA SAMOKRETANJA: Sadrži fluidnu tehnologiju samo-mešanja koja je čini drugačijom od bilo koje druge čaše sa samo-mešanjem. Vrhunski motor sa fluidom radi odmah pritiskom na dugme.

LAKO ZA ČIŠĆENJE - Naša šolja od nerđajuće kafe može se koristiti kao uobičajena šolja za piće ako vam nije potrebna funkcija mešanja. Takođe se lako pere, ali nemojte koristiti mašinu za pranje sudova ili čistiti potpunim namakanjem.

BEZ MUKE: Jednostavno rukovanje Iako ova šolja odlično stoji na bilo kojoj kuhinjskoj ploči ili stočiću, njena suština je olakšati rad. Ovaj kuhinjski dodatak više od tipične šolje za kafu sa sopstvenim mešanjem deluje na lak i pogodan način. Jednostavno pritisnite dugme za samo-mešanje na šolji i propeler na dnu će se okrenuti, mešajući rastvorene i čestice rastvarača u lepu penu. Bez znoja, bez muke, samo proizvod koji olakšava mešanje pića!

ZADRŽAVA PRAKSU TEMPERATURE KAFE: Ne mrzi li vas kad otpijete gutljaj jutarnje kafe i hladno je? Pa, sa ovom šalicom koja se meša više ne morate da prolazite kroz ovo neprijatno iskustvo. Ova šalica sa najboljim mešanjem je najbolji način za mešanje i uzimanje kafe. Ali ako je vaš omiljeni napitak čokolada, čaj ili kakao, i to odlično deluje. Pogodno za bilo koji napitak!

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 350din BEZ OBZIRA NA NARUČENU KOLIČINU I TEŽINU ARTIKLA! ! ! ! ! (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) vašu robu preuzmite    __________________LIČNO__________________
na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !
Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 i 063/1196467 ili 061/6639569 i 064/4027292
Ukoliko želite nešto da poručite:                
Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.  
-Ili SMS porukom na 063/1768350
________________________________________

Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu ♡PEDJA SHOP♡
ID Oglasa: #103062491
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.