slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sušilica za Escajg Sušač pribora za jelo

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Sušilica za escajg

Sušač pribora za jelo

Veliki kapacitet: Postoje 4 pregrade za odvajanje i organizovanje vaših alata za kuvanje, što je dovoljno veliko da možete da odložite sve kuhinjsko posuđe, kao što su kašike, viljuške, noževi, lopatice, kutlače, metlice, klešta, otvarači za konzerve itd.

Čvrsta konstrukcija: Organizator kuhinjskog pribora je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika sa plastičnim umetkom, koji je siguran, izdržljiv, otporan na rđu. Lagan je i lako se čisti ručno i neće zauzimati puno prostora u vašem ormariću ili pultu.

Jednostavan za upotrebu: Postoje rupe za drenažu sa obe strane držača pribora za jelo. Veoma je zgodan za upotrebu, samo lagano nagnite posudu za posuđe kako biste ispustili vodu, tako da vaš kuhinjski pribor ne bi razmnožavao bakterije.

Neklizajuća i uklonjiva osnova: Držač za pribor od nerđajućeg čelika ima neklizajuću ABS podlogu kako bi se sprečilo da se prevrne ili sklizne kada uzmete kašiku ili viljušku, a takođe može sprečiti ogrebotine na radnoj površini.

Jedinstveni dizajn: Ovaj univerzalni organizator pribora za jelo sa stilskim izgledom omogućava vam da lako pronađete kuhinjske alate i čini da vaša kuhinja izgleda uredno. To nije samo uslužni organizator posuđa, već i ukras na vašoj kuhinjskoj radnoj površini.

Opis

Specifikacija:

Boja: Srebrna

Materijal: nerđajući čelik
ID Oglasa: #163378294
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.