slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

8u1 zakačaljke - štipaljke za veš ili igračke

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam praktičan ofinger osmišljen da olakša organizaciju dečije odeće, veša i čarapica, čineći svakodnevne aktivnosti roditelja lakšim i efikasnijim.

Naš 8u1 ofinger predstavlja idealno rešenje za organizaciju dečije odeće. Sa gornje strane se jednostavno kači kao ofinger, dok središnji krug sadrži 8 štipaljki raspoređenih u obliku žabice. Ove štipaljke omogućavaju sigurno kačenje dečije odeće, veša i čarapica, čuvajući ih od gužvanja i oštećenja.

Glavna svrha ovog ofingera je da olakša organizaciju dečije odeće u domaćinstvu. On omogućava roditeljima da brzo i efikasno okače dečiju odeću na jedno mesto, čuvajući je od gužvanja i omogućavajući lak pristup pripremi za nošenje. Takođe se može koristi i kao sušilica dečije odeće.

Organizujte dečiju odeću brzo i jednostavno. Okačite pelene, čarapice, stvarčice, iznesite i okačite na strik kako bi se osušile na svežem vazduhu, ne gubite vreme na skidanje i pakovanje već nakon sušenja samo unesite i okačite u regal. Sa našim 8u1 ofingerom dečije stvari će uvek biti uredne.

Karakteristike:

  • Jednostavan dizajn koji se lako montira.
  • Držač se kači kao ofinger, štedeći prostor u ormarićima.
  • 8 štipaljki raspoređenih u obliku žabice
  • Idealan za kačenje dečije odeće, veša, pelena, portikla i čarapica.
  • Čuva odeću od gužvanja i oštećenja.
ID Oglasa: #165851759
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.