slika
slika
slika
slika
1 od 4

DIZAČ - PODIZAČ nameštaja , bele tehnike , teških predmeta

1.400 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
47
4
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Mica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
DIZAČ - PODIZAČ nameštaja , bele tehnike , teških predmeta Pokretni pomagači DIZAČ za transport nameštaja - selidbe Cena:1400din ► Ekonomičan alat za selidbe ◄ Potrebno je preurediti nameštaj ili raspored kuće. Mobilni nameštaj se može lako premestiti. Lift menjač i valjak za uklanjanje točkova gusenica odlični su alati za prebacivanje. ►Podrška za veliki teret ◄ četiri ugla ormara postaju točkovi valjka za skidanje. Četiri mala točka ispod svakog točka mogu izdržati težinu od 150 kg , što vam omogućava lako premještanje namještaja ili teških predmeta. ► Pogodan za podove od tvrdog drveta, laminata i tepiha. Set za transport nameštaja koji štedi rad bez grebanja po podu. ► Neklizajuća podloga ◄ Neklizajuća podloga je dizajnirana na ploči sa valjcima kako bi sprečila da nameštaj padne sa valjka i ošteti pod i nameštaj. ►Prenosni lift◄ Set za transport nameštaja Elegantan izgled, izuzetna izrada, precizne dimenzije. Male veličine, lako se prenosi i skladišti, štedi prostor. ? Fleksibilni podmetači Gornji deo podmetača se okreće za 360 stepeni i tako Vam olakšava ceo proces prenošenja stvari. Izuzetno izdržljiva dizalica Napravljena od čelika i debelog vrlo kvalitetnog ABS materijala koji može da izdrži veliki pritisak kreveta, ormara, frižidera, komoda Ergonomska ručka Oblikovana da savršeno odgovara svakoj ruci, dizajnirana da povećava trenje i snagu. Otporni točkovi Osam malih točkića raspoređenih u parove, savršeno uglavljeni u donji deo podmetača, odlično podnose i raspoređuju težinu stvari. Paket sadrži: 1x Dizač nameštaja i 4x pomoćna točkića Boja: crvena, Dimenzije: 10 x 7.8cm Maksimalna nosivost: 150 kg (sd3)
ID Oglasa: #159082705
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.