slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Elektromagnetni rasterivač bubašvaba ili komaraca

1.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Model MT621: Za bubašvabe

Za zaštitu zatvorenih prostorija (vikendice, kancelarije, skladišta, bolnice, kuhinje, kafići, kantine, stanovi i drugi stanbeni prostori). Ne koristi hemikalije i druge potrošne materijale, otrove i zamke, tako da je apsolutno siguran za ljude. Elektromagnetni efekat i njegova upotreba ne utiče na zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca (psi, mačke, ribe, ptice i dr. ), jer je frekvencija preniska za naš nervni sistem.

  • Princip rada: elektromagnetni talas stvara neugodnu atmosferu za njih u zatvorenom prostoru i brzo je napuštaju.
  • Rezultati: Rasterivač žohara (buba, mravi, pauci, buve i drugi insekti) radi kada se koristi neprekidno 2-3 nedelje. Prve rezultate ćete videti već tokom druge nedelje (prirodno ne ostavljajući leševe). Uređaj je priključen na utičnicu na visini od 20-80 cm od poda. Da bi ste povećali efekat, možete istovremeno uključiti nekoliko elektromagnetnih repelenata.
  • Koliko dugo? : Ženke bubašvaba mogu imati vremena da polože jaja, a rasterivač neće moći da reaguje na njih do izleganja. Stoga se preporučuje da se repeler ponovo koristi tokom nedelje jednom mesečno (kada se mladi izlegne) kao preventivna mera. A novorođeno potomstvo će takođe napustiti vaš dom, ne ostavljajući za sobom tragove.
  • Uređaj se može koristiti samo u zatvorenom prostoru! Ne izlažite uređaj visokoj vlažnosti.
  • Domet: ~ 50m2
  • Potrošnja energije: ne više od 3V/ Napon: (220V), 50/60 Hz

Model MT606: Za komarce

Pomoći će vam da se oslobodite dosadnih komaraca i drugih insekata, može se koristiti i unutar kuće i van nje. Izgrađen na efektu stvaranja zvuka sa frekvencijom nepodnošljivom za ženske komarce.

  • 2 režima zvuka (simulira muškog komarca ili vilinog konjica): Kao što je poznato, mužjaci i ženke komuniciraju samo tokom perioda oplodnje. Ženka leti u jato mužjaka, oplođuje i leti u potrazi za krvlju kako bi dovršila proces. U drugim slučajevima, ona uopšte ne leti prema mužjacima, to je zakon biologije. Stoga, kada uključite uređaj, ženka osjeća da ovde ima jata komaraca. A u zoni uređaja nikada ne bi letela. Drugi rezim: Viline konjice hrane se insektima, hvataju plijen u letu. Zato su strašni za komarce, komarce i druge štetne insekte.
  • Ne sadrži štetne hemikalije; kompaktan i praktičan
  • Siguran za ljude i kućne ljubimce
  • Domet: do 3 m
  • Dimenzije: 80 x 63 x 25mm
  • Snaga: 6 V / Napon: (220V), 50/60 Hz
ID Oglasa: #165872949
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.