slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Furniture Feet - Nastavak za nogare za zaštitu podova 16 kom

1.799 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
130
6
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Stolice i stolovi pomeranjem znaju da ostave užasne tragove po parketu. Ružna ali i skupa oštećenja mogu nastati začas, samo jednim nepažljivim pomeranjem.



Kada ih kupite, nogare stolova i stolica su često obložene zaštitom, ali neklavitetnom i gotovo beskorisnom, pa neće dugo proći dok ne otpadne. Zbog toga ćete za kratko vreme kao rezultat imati izgreban pod. Ali ne više!



Predstavljamo vam Furniture Feet, inovativi nastavak koji štiti Vaš parket od oštećenja. Prijanja savršeno na bilo koji oblik i veličinu nogare stola ili stolice zbog fleksibilnog polivinila koji se ne pomera sa svog mesta i rešava vas dodatnog troška i nerviranja.



Njegova površina oblozena je posebnim materijalom koji omogućava lako klizanje po podu, pa je pomeranje nameštaja lagano i brzo, a oštećenja su nemoguća. Tajna je u super čvrsto zbijenim vlaknima vune koji čine donji deo nastavka.



Uz to, nogare će ostani neoštećene, pa će i same stolice i stolovi trajati duže.



Zaboravite na lepljive trake, potrošive tkanine i lepkove.



Nastavak odgovara okruglim, pravougaonim, debelim, tankim nogarama, bilo da su metalne ili drvene.



Neka stolice klize po podu! Zaboravite na iritatntni zvuk škripanja i stres zbog obrebotina po novom podu. Nabavite Furniture Feet i čuvajte svoj prostor na najbolji način.




    • U pakovanju se dobija 16 istih komada.  

 

  • Prečnik 3 cm
ID Oglasa: #149015046
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.