slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Hodalica za Starije osobe - Invacare

7.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
534
9
danas
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Invacare Actio2 Very Light, Foldable Two-Wheeled Walking Frame with seat

Brend Invacare
Boja crna i zelena
Materijal Plastika
Težina predmeta 11,02 funti
Dimenzije artikla D k Š k V 55 k 74 k 63 centimetra
Starost (opis) Odrasli
O ovoj stavci
Karakteristike: njegova veličina od 74-100 k 55 k 63 cm (visina k širina k dubina) čini ga savršeno upravljivim; širina između ručki 55 cm; samo 5 kg težine.
Anatomski i bezbedni: korisnik će se osećati nezavisnije uprkos teškoćama u hodu i samim tim sigurnijim, sprečavajući padove.
Prednji točkovi: 11 cm u prečniku, omogućavajući korisniku sigurnost i slobodu kretanja
Praktičan i lagan: prilagođava se visini korisnika i može se sklopiti, tako da neće biti smetnja kada se ne koristi
2 proizvoda u 1: ne samo da funkcioniše kao šetač, već ima i udobno podstavljeno sedište koje omogućava korisniku da se odmori i opusti

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #137552721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.