slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Izolator za vrata

700 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
227
6
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Start 063-70-88-129
Član od 03.04.2021.
Svi oglasi

Promaja, najveći srpski neprijatelj, sada Vam više ne može ništa! Revolucionarni dvostruki izolator, neverovatnog dizajna, će Vam odmah pomoći da izolujete prozore i vrata od vetra i promaje! Koristite Revolucionarni dvostruki izolator za prozore i vrata tokom cele godine da blokirate hladnoću, toplotu, buku ili mirise spolja, a da pritom sačuvate toplotu ili hlađenje unutra. Neverovatno, zar ne?

Promaja koja nastaje kod prozora i vrata tera Vas da pojačate grejanje u kući kako biste se konačno ugrejali. Da li ste znali da Vam ovo bukvalno povećava račune za struju i grejanje čak 30%?

Upoznajte Revolucionarni dvostruki izolator za prozore i vrata, dupli izolator koji garantovano zaustavlja strujanje vazduha ispod vrata i prozora. Dvostruko je efikasan zato što čuva energiju sa obe strane vrata.

Lako se koristi, samo ga postavite ispod vrata. Prikladan za bilo koja vrata ili prozore, samo odsecite dužinu izolatora koja Vam je potrebna, stavite ga u futrolu i zatvorite vrata!

Revolucionarni dvostruki izolator za prozore i vrata pristaje na svaka vrata i pod – parket, pločice, linoleum, čak mu ni tepih ne može ništa! Funkcioniše na prozorima, takođe! Koristite izolator na spoljnim vratima da se zaštitie od toplote i visokih temperatura. Izolujte garažu i podrum, jer izolator sprečava širenje mirisa, pare i buke. Kada je toplo napolju, sprečava gubitak hladnog vazduha iz klima uređaja i smanjuje račune za struju.

Karakteristike:

Štedi strujuPruža duplu zaštituPokreće se zajedno sa vratima prilikom otvaranja i zatvaranja - nema više savijanja i premeštanja! Čuva toplotu zimi, hlađenje letiSprečava širenje mirisa, vlage, buke…


Dužina izolatora: 82 cm

Širina: 3 cm (prostor za vrata između stranica izolatora)

ID Oglasa: #144103854
Informacije
Slanje brzom postom Postexpresom ili kurirskom sluzbom.
Ostavite vase podatke u poruci SmS ili viber ili na (kupujem -prodajem )

Kontakt : 063-70-88-129


-Pogledajte našu kompletnu ponudu na kupujem prodajem nalogu-
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.