slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kanta 30L softclose - Kitchen move

6.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
117
5
pre 15 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

KITCHEN MOVE 905567E Black SS Urban Pedal Bin 30 L Diameter 29 x H 66 cm Stainless Steel with Bucket Blue, stainless steel ABS, Black, Ø29xH66cm

 

  • Urbana okrugla korpa za pedale od nerđajućeg čelika sa kapacitetom kašike 30 L crna
  • Dimenzije: prečnik 29 x visina 66 cm Težina: 3 kg
  • Telo i poklopac od nerđajućeg čelika (0,4 mm). Uključeno: kanta koja se može ukloniti sa ručkom za držanje torbe za otpatke i prsten na podu za zaštitu lomljivih podova.
  • Kanta za pedale sa ručnom nožnom pedalom. Robusni materijali. Čvrsti mehanizam pedala Veoma jednostavan za upotrebu. Zatvaranje bez buke i mirisa. Tih zahvaljujući amortizeru i sistemu za sporo zatvaranje. Lako se otvara zahvaljujući širokoj pedali.
  • Profesionalni kvalitet. Visokokvalitetna završna obrada. Lako se pomera zahvaljujući čvrstoj ručki za nošenje. Lako se čisti zahvaljujući unutrašnjoj kanti napravljenoj od plastike
  • Praktično i higijensko. Njegovi glatki materijali (nerđajući nerđajući čelik) olakšavaju čišćenje
  • Više od kante za otpatke, dizajnerski komad. Nema potrebe da se sagnete da biste odložili otpad. Čvrsta kantica Neklizajuća osnova. Nečujno zatvaranje otporno na otiske prstiju.
  • Ova kanta ima sve. Nema potrebe da ga sakrivate u ugao - učinite to delom vašeg kućnog dekora. Idealan za kuhinju, kupatilo, kancelariju, spavaću sobu, vešeraj i bilo koje drugo mesto gde treba da prošetate.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #143259746
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.