slika
1 od 1

Kanta za otpatke Pedal Bin white 50l 22145W

8.800 dinFiksno

Beograd
Novo
10
0
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Upoznajte se s Pedal Bin kantom za otpatke kapaciteta 50 litara, u elegantnoj beloj boji (model 22145W), dizajniranom da spoji vrhunsku funkcionalnost s modernom estetikom. Ova kanta opremljena je pedalom za otvaranje koja omogućava jednostavno bacanje otpatka bez upotrebe ruku, čineći vaš prostor higijenskijim i čistijim.  Njeno sofisticirano dizajnirani poklopac opremljen je usporivačem koji osigurava tiho i kontrolisano zatvaranje, sprječavajući naglo i bučno zatvaranje koje može uzrokovati oštećenje i smetnje. Unutar kante nalazi se praktičan uložak za kesu koji se može lako izvaditi, čineći zamenu kesa i čišćenje kante brzim i nezahtevnim zadacima. Pedal Bin kanta za otpatke nije samo funkcionalna, već i stilski doprinosi svakom prostoru. Njena bela boja i elegantan dizajn čine je privlačnim dodatkom za bilo koji prostor, bilo da je to dom, kancelarija ili javno mesto. Dimenzije 44x39x60 cm omogućavaju da se lako uklapa u različite prostore, pružajući dovoljan kapacitet za svakodnevne potrebe, a istovremeno zauzimajući minimalan prostor. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova kanta za otpatke obećava dugotrajnost i lako održavanje. Kvalitetne boje osiguravaju da njen izgled ostane netaknut čak i nakon dugog perioda korišćenja. Uz Pedal Bin kantu za otpatke, održavanje čistoće postaje jednostavno, a vaš prostor dobija dodir moderne elegancije.

 

 

  • Kapacitet: 50 litara
  • Boja: Bela
  • Mehanizam za otvaranje: Pedal
  • Usporivač poklopca
  • Unutrašnji uložak
  • Dimenzije: 44 x 39 x 60 cm (širina x dubina x visina) 

 

Cena dostave 540 rsd

ID Oglasa: #165540065
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.