slika
1 od 1

Kanta za otpatke Push Bin white26l 22098W

7.377 dinFiksno

Beograd
Novo
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Ova kanta za otpatke spaja savremenu praktičnost sa sofisticiranim dizajnom, čineći je idealnim dodatkom za vaš dom ili poslovni prostor. Sa mogućnošću otvaranja pritiskom na poklopac, omogućava vam da lako i higijenski odlagate otpad. Elegantni nogari dodaju dodatnu notu stila, čineći je simbolom elegancije. Osim estetskog aspekta, ova kanta se ističe i svojom dugotrajnošću. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, što garantuje njenu trajnost i pouzdanost tokom dugog vremenskog perioda. Njena kvalitetna boja ne samo da je estetski privlačna, već i doprinosi zaštiti od korozije i oštećenja.
Posebna funkcionalnost ove kante ogleda se u dve odvojene pregrade, što vam omogućava efikasno odvajanje različitih vrsta otpada. To je izuzetno korisno za očuvanje životne sredine i olakšava proces recikliranja. Dimenzije ove kante su 41x34x46, što je optimalna veličina za većinu prostora. Bez obzira da li je koristite u kuhinji, kancelariji, ili bilo kom drugom delu vašeg doma ili poslovnog prostora, ova kanta za otpatke će vam pružiti praktičnost, stil i trajnost.

 

  • Dve odvojene pregrade
  • Dimenzije kante su 41x34x46
  • Praktična upotreba

 

Cena dostave 540 rsd

ID Oglasa: #165540552
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.