slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Kolica za kupovinu sa sedištem Carlett Lett800

4.500 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
349
13
pre 12 dana
Miloš
Član od 30.05.2016.
Svi oglasi

Kolica za kupovinu sa sedištem Carlett Lett800

Model Senior Comfort su kolica za kupovinu na 4 točka sa sedištem, idealna za starije osobe koje žele da idu u kupovinu i opuste se u miru i udobnosti.
KAPACITET: Uklonjiva torba za kupovinu od 29L kapaciteta 15kg, ručke, periva i vodootporna tkanina. Dizajnirana za sedenje, maksimalno opterećenje kolica je 100 kg. Težina kolica 5,5 kg.
TOČKOVI SA 3 POZICIJE: Točkovi se mogu koristiti u 3 položaja: fiksni ili ograničeni na 90º i 360º rotacije, što promoviše mobilnost i stabilnost kolica, omogućavajući vam da bez napora i bezbedno nosite kupovinu.
PODEŠIVA RUČKA: Kolica su opremljena ergonomskom ručkom koja se može podesiti u 4 položaja, idealna za osobe različitih visina. Može se koristiti za kačenje kišobrana i štapova za hodanje.
VISOKI KVALITET I BEZBEDNOST: Čvrsta i lagana konstrukcija, vodootporna torba, ergonomski upravljač za udobno nošenje, plus sigurnosna kočnica za bezbednu upotrebu. Ugrađeni katadiopteri u točkove za viši nivo bezbednosti. Točkovi od materijala koji minimalno stvara buku prilikom kretanja.

Kolica visokog kvaliteta, odlično očuvana.

ID Oglasa: #139182251
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.