slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

OUTLET! pedja.kpizlog.rs

150 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
824
4
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Predrag
Član od 28.07.2011.
kp izlog

 

U ovom oglasu možete naći pojedinačne artikle iz mog asortimana, koji se prodaju po znatno nižoj ceni od tržišne. Razlozi za sniženje može biti:

 

  • poslednji komad u ponudi
  • fabrička greška
  • sitno fizičko oštećenje
  • delimična (ne)ispravnost
  • drugi razlozi

Cene nisu diskutabilne.

Predmeti iz ovog oglasa ne ulaze u akciju "gratis dostava za 3+ naručena predmeta".

 

Sledi lista i opis predmeta, a fotografije su po redosledu.

 

1)

 

2) 

 

3) 

 

4) Dečije naočare za plivanje - ostalo još dva komada, plave i ljubičaste. Uz naočare idu kutija i silikonski čepovi za uši.

$$$ Cena: 200 rsd/kom

 

5)

 

6) Držač za tablet - vakuumski nosač, veoma jako prijanjanje na glatke i čiste površine, idealan za upotrebu u automobilu, potpuno podesiv, čvrst i stabilan. Za uređaje čija je spoljna dijagonala između 20 i 31 cm, što bi trebalo da podrazumeva sve ekrane od 7 do 12 inča. Potpuno nov, kupio sam ga za sebe, ali sam odustao od upotrebe.

$$$ Cena: 700 rsd

 

7)

 

8) 

 

9) 

 

10) 

 

11) Podrška za dlanove - štiti kožu prilikom dizanja tegova, sprečava žuljeve. Nije baš za velike šake, meni su malo tesne. Nove, samo probane.

$$$ Cena: 120 rsd

 

12) Kalup za kuglof kolač - potpuno nov, nekorišćen, sa minimalnim ulubljenjima na par mesta. Apsolutno ne smeta prilikom upotrebe, verovatno može i da se "ispegla", nisam pokušavao.

$$$ Cena: 200 rsd

 

13) Modularni držač za telefon - jedinstveni gumeni držač, na kome precizno možete podesiti lokaciju stopica koje drže telefon. Specijalna neklizajuća površina omogućava upotrebu na instrument-tabli automobila. Integrisan USB kabal za punjenje baterije, preko inovativnog "klizajućeg" priključka (micro-USB i Apple iPhone).

$$$ Cena: 600 rsd

 

14) 

 

15)

 

16)

 

17)

 

18) Mašinica/trimer za šišanje kućnih ljubimaca - odlična, kvalitetna, sa dve baterije. Keramički nož. Nastavci 3-6-9-12 mm. Punjač, četkica za čišćenje, ulje za podmazivanje, uputstvo na engleskom jeziku. Potpuno nova, samo probana na pudli, očišćena detaljno.

$$$ Cena: 1000 rsd

 

ID Oglasa: #143277476
Informacije
0606399033 - poziv, sms, Viber, WhatsApp

Lično preuzimanje: NBG, Blok 70, uz prethodnu najavu telefonom

Slanje na adresu: kurirska služba BEX ili BG-kurir

- plaćanje pouzećem, dostava 400 rsd

- dostava je besplatna ako naručite 3 ili više (bilo koja) predmeta

  (ne uključuje predmete sa OUTLET-a)

- uslov za besplatnu dostavu je da paket ne bude teži od 5 kg
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.