slika
slika
slika
1 od 3

Pena za čišćenje obuće, za pranje patika

590 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
20
0
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog

Formula visoke deterdženta, bogata dekontaminantima, brzo izbeljuje i stvara zaštitnu foliju na površini, tako da su patike čiste kao nove.

JEDNOSTAVNO POVOLJNO:

Samo pritisnite ovo sredstvo za čišćenje cipela i obrišite ga da uklonite gotovo sve površinske mrlje, čišćenje malih belih patika postaje lako, tako da vaše patike izgledaju kao nove. Uz lagani dizajn našeg čistača za patike, ovaj čistač patika možete ponijeti gdje god želite!

NAČIN UPOTREBE:

Pritisnite sredstvo za čišćenje naopako na površinu cipele nekoliko puta, pričekajte da tečnost iscuri, a zatim pomoću glave četke više puta obrišite prljava područja na površini patike, ponovite upotrebu nekoliko puta i osušite površinu patike.

ID Oglasa: #164981994
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.