slika
slika
slika
slika
1 od 4

Reket za komarce elektricni sa pistoljem

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
1
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@Mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Električni reket protiv komaraca rešiće Vas najlakše do sada letnjih letećih dosada i crvenih fleka od ujeda komaraca. Možete ga koristiti kao muholovku i zamahnuti njime ili ga jednostavno ostaviti na postolju gde će služiti kao fiksni uništitelj komaraca.

Električni reket protiv komaraca sa naponom od 3000 volti što je dovoljno da lako uništi insekte i bube čim dotaknu mrežu. Sve bube, komarci, muve, pauci, smrdibube… Jednostavan zamah reketa će zaštititi vašu neposrednu okolinu od štetočina, idealan za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom kao što su baštovanstvo, plaža, kampovanje, roštilj. Sredstvo protiv komaraca vani koje lako koristite bez hemikalija.

Reket ima 3-slojnu mrežu i dvostruki prekidač za osiguranje, koji pametno propušta struju i otporan je na deformacije, uvek čuvajući vašu ruku od mreže visokog napona. Sa dugmetom za aktivaciju i trepćućim indikatorom, nema potrebe da brinete o slučajnom uključivanju. Takođe, bez ikakvog rizika za decu i bezbrižno korišćenje. Elektricni reket za komarce akcija uništenja komaraca može da počne.

To nije samo reket već i lampa protiv komaraca. Dva režima korišćenja. Ručni režim: uništite komarce zamahom. Pametni režim lampe: automatski uništite komarce fiksiranjem reketa u poziciju lampe. Koristi ljubičaste LED svetlosne diode koje mogu da oslobode talasnu dužinu od 360-400 nm, komarci će juriti na mrežu privučeni tom svetlošću i biti elektro šokirani. Električni reket za insekte olakša letnji život

Ugrađena punjiva baterija od 1200mAh. Potrebno je puniti samo 4 sata i režim lampe će raditi dugo vremena, a može da podrži ručni režim 30 dana. Može se priključiti na bilo koji USB punjač za brzo i efikasno punjenje. Veličina muva i komaraca je oko 3-10 mm, tako da komarci nemaju gde da pobegnu nakon dodirivanja dustog mrežnog područja.

Električni reket protiv komaraca je lak za upotrebu, pruža bezbrižnost i pouzdane rezultate. Prenosiv je i lak za kontrolu sa ergonomskim i laganim dizajnom. Lako se čisti čak i nakon upotrebe sa puno komaraca.

Pošaljite poruku (preko KUPUJEM PRODAJEM) sa Vašim podacima:  
Ime i prezime.  
Ulica i broj.  
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt.   ili SMS na br.062613565 ili se javite na Viber.
ID Oglasa: #165941925
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.