slika
1 od 1

Reket za ubijanje komaraca reket protiv insekata

699 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
163
3
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi
Elektricni reket protiv komaraca puni se na struju.   Površina reketa je izrađena od troslojne mreže koja lako hvata insekte.   Velika zaštitna mreža- U potpunosti bezbedno za ljude- Na dnu drske reketa nalazi se led lampa koja se moze koristiti nezavisno od samog reketa- Uređaj radi uz pomoć ugradjene punjive baterije koje omogućavaju korišćenje uređaja više od 600 puta- Uredjaj punite na 220v (klasicnu suko uticnicu) i jednim punjenjem mozete ubiti na hiljade komaraca, preko mesec dana mozete koristiti reket, jednim punjenjem- Snažno električno pražnjenje - velika snaga električnog kola, oslobađa 2500V u sekundi. Pruža najbolje rezultate u uklanjanju komaraca i muva- Elektronska mreža je bezopasna za ljude - ubija štetne komarce koji piju ljudsku krv i stvaraju alergije, ali je - bezopasna za ljude. Mreža je bezopasna na dodir- Nepropusna mreža - površina reketa je izrađena od troslojne mreže koja lako hvata insekte, koji neće pobeći.   
Isporuka se obavlja brzom poštom.  Pošaljite nam poruku na KP/Viber/Sms Sa vašim ličnim podacima:  -Ime i prezime-Ulica i br-Mesto i poštanski br-Kontakt telefon (obavezno)Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu  od 10h-15h i na Konjarniku, kod kafica Troy-a u ulici Mihaila Todororovića 12 (tokom celog dana)Naš kontakt je 0637766362Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu
ID Oglasa: #138050816
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.