slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Rotho Country korpa za veš, 42x32x57.2 cm, antracit, 55L

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
53
4
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

COUNTRY korpa za veš - korpa za veš sa elegantnim izgledom ratana

 

Lepe korpe za veš linije COUNTRY lako mogu proći i kao dekoracija prostora. Teško je poverovati da prljav veš možete spakovati tako elegantno!  

  • Korpa za veš od visokokvalitetne plastike
  • Zatvara se poklopcem
  • Detaljno obrađena struktura ratana
  • Bolja higijeba zahvaljujući cirkulaciji vazduha
  • Sa 2 praktične ručke za nošenje

Prednosti i moguće primene

Uz COUNTRY korpu za veš, planine prljavog veša gube svoj teror. Otmena korpa od ratana ih diskretno skriva od očiju gostiju i svojom otvorenom strukturom i rupama na dnu istovremeno obezbeđuje stalnu ventilaciju. Ovo sprečava pojavu neprijatnih mirisa, čak i kod vlažnog veša. Zahvaljujući dve ručke za nošenje sa strane, korpa se lako prenosi čak i kada je puna - čak i ako morate da je koristite za prolaz kroz uska vrata ili stepenište. Visok, tanak oblik je takođe idealan kada je prostor u kupatilu ograničen. Široki otvor olakšava punjenje i pražnjenje. Naravno, elegantna korpa od ratana je pogodna ne samo za vaš prljav veš, već i za igračke i druge kamene spoticanja u domaćinstvu.

 

Karakteristike proizvoda

U korpu za veš COUNTRY staje do 55 l veša i izuzetno štedi prostor zahvaljujući svom uskom obliku. Njena otvorena struktura od ratana izgleda otmeno i moderno, istovremeno obezbeđuje cirkulaciju vazduha na sve četiri strane - i time poboljšava higijenu. Dve ergonomski dizajnirane ručke za nošenje sa strane korpe, olakšavaju transport. Mala težina i visokokvalitetna obrada korpe za veš bez uglova i ivica, obezbeđuju optimalnu udobnost. Korpa za veš COUNTRY dostupna je u antracit boji koja se lako uklapa u skoro svako životno okruženje. Sa ovim kućnim pomoćnikom, diskretno i uz uštedu prostora, skupljate prljav veš!

 

 

Specifikacija

EAN 7610859230195
Broj predmeta  1032708853WS
Dužina  420 mm
Širina 320 mm
Visina 572 mm

ID Oglasa: #161749376
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.