slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Šapica za uklanjanje trunčica sa odeće

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
18
1
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam efikasno sredstvo koje će Vam olakšati uklanjanje dosadnih trunčica, vlakana i drugih sitnih nečistoća sa Vaše odeće. Ova inovativna šapica je inspirisana šapom nežnih životinja koje se brinu o sebi i svom krznu, a sada će i Vama omogućiti da Vaša odeća bude uvek čista i uredna.
 

Koristi specijalno dizajnirana mikrovlakna koja efikasno hvataju i zadržavaju trunčice i stine nečistoće. Ova vlakna su nežna prema odeći, tako da neće izazvati oštećenja ili habanje tkanine. Šapica ima ergonomski oblik koji omogućava lako držanje i kontrolu. Možete je koristiti kao da milujete Vašu odeću, dok ona nežno i efikasno uklanja svaki trag nečistoće.
 

Bez obzira da li je odeća izrađena od pamuka, vune, svile ili sintetičkih materijala, sa lakoćom će ukloniti sve trunčice i vlakna sa njih. Vaša odeća će izgledati besprekorno. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, ova šapica je idealna za nošenje u tašni, džepu ili torbici kada ste u pokretu. Bilo da ste na poslu, putovanju ili kod prijatelja, uvek će Vam biti pri ruci kako biste održavali odeću urednom i čistom.
 

Zaboravite na dosadno čupkanje trunčica sa odeće ili neefikasne metode koje ne daju željene rezultate. Sa ovom šapicom, Vaša odeća će uvek izgledati sveže, bez tragova trunčica i vlakana. Uživajte u brzom i efikasnom rešenju za održavanje odeće čistom i besprekornom. Vaša odeća će zasijati u punom sjaju, a Vi ćete imati više vremena za uživanje u stvarima koje volite.
 

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 7x0.5 cm
  • Pogodno je i za čišćenje posteljine, nammeštaja, auto – sedišta itd.
  • Ima ergonomski oblik koji omogućava lako držanje i kontrolu
  • Olakšava uklanjanje dosadnih trunčica, vlakana i drugih sitnih nečistoća
  • Kompaktnog dizajna, idelana je za nošenje u torbi, džepu ili torbici
  • Održava odeću čistom i urednom
 
ID Oglasa: #155625011
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.