slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Sedište za lakse ustajanje - Uplift

150 €

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
220
6
pre 14 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
  • Uplift Premium Seat Assist se napaja hidro-pneumatskim gasnim oprugom i ne koristi baterije ili struju. Sa težinom od samo 4kg, ovo sedište za podizanje je veoma prenosivo sa ugrađenom ručkom za nošenje. Patentirana LeveLift tehnologija omogućava nežno, sigurno podizanje bez guranja napred. Aktivira se automatski dok korisnik stoji, podižući do 70% svoje težine do 104 lbs. Odličan za upotrebu kod kuće ili van kuće, vodootporna navlaka i jastuk od memorijske pene osiguravaju godine udobnosti. Stojite bez pomoći koristeći ovo vrhunsko prenosivo sedište za podizanje.
  • Pruža 70% pomoći pri podizanju za osobe do 104kg lbs. Za sve koji traže povećanu mobilnost, prenosiva žičara za sedenje nudi odličan izvor podrške. Uređaj za podizanje dokazuje bezbedno i nežno podizanje kao pomoć pri ustajanju. Savršen je kao pomoć pri podizanju invalida ili starijih osoba kojima je potrebna.
  • Samostalan, ne koristi struju ili baterije. Nema potrebe da brinete o pronalaženju utičnice. Savršeno za svakoga kome je potrebna pomoć za stajanje koja se može koristiti bilo gde.
  • Odgovara većini fotelja ili sofa. Korišćenje podizača sedišta je jednostavno, lako i pristupačno. Funkcioniše sa većinom fotelja ili sofa za pomoć pri sedenju i stajanju. Nema potrebe da kupujete skupu stolicu za podizanje.
  • Jastuk od memorijske pene pomaže u sprečavanju dekubitusa. Udobna podloga jastuka od memorijske pene nudi dodatne nivoe podrške i lakoće dok sedite tokom dužeg perioda. Takođe doprinosi nežnom podizanju bez guranja ili prevelikog pritiska na korisnika.
  • Prenosna žičara za sedenje u pokretu. Pomoć pri podizanju sedišta je lagana i ima dve ergonomske ručke za lako nošenje. Nema više brige o putovanju ili poseti prijateljima ili porodici i mučenju sa sedenjem ili stajanjem.
  • Lako se čisti i pere. Pomoć za podizanje sedišta dolazi u kompletu sa jastukom više gustine sa jezgrom od memorijske pene koja je vodootporna i periva radi lakog čišćenja. Čišćenje je brzo brisanjem vlažnom krpom natopljenom sapunom.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #132082137
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.