slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Stapni mop sa prskalicom 700ml - Vorfreude

1.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
89
4
pre 5 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Vorfreude Spray Mop - Spray Mop with Refillable 700ml Bottle; Washable &Reusable Microfiber Pad; Easy Great Cleaning on Hardwood, Laminate, Tile, Vinyl or Cement Floors



  • LAKA BRISAČA I BRISAČ ZA SUVO PRŠANJE – Vorfreude MOP i Dri Duster su jednostavnost u svom najboljem izdanju. Nema potrebe za kantom za teške vode ili nezgrapnim električnim parnim aparatima. Naš lagani mop može da izdrži bilo koje prosipanje na većini tvrdih podnih površina. Bezbedan za tvrdo drvo, pločice, laminat, keramiku ili cement, može se koristiti bilo gde. Ergonomski je, tako da nema saginjanja da bi se cedilo! Neverovatna okretna glava vam omogućava da lako dođete do uglova i uglova, dok sakupljate 3k više prljavštine, prašine ili krhotina.
  • EKOLOŠKI I PONOVNU UPOTREBU – Vorfreude mop u spreju i suva krpa nije samo prijateljski za vaš novčanik, već i za životnu sredinu! Mikrofiber 42cm k 14cm koji se može prati i ponovo koristiti može se prati i ponovo koristiti do 1000 puta. Nema više otpada za jednokratnu upotrebu, samo napunite bocu od 700 ml bez BPA svojim omiljenim domaćim ili kupljenim sredstvom za čišćenje i spremni ste za čišćenje!
  • BEZKOMPROMISOVANO ČIŠĆENJE - Vorfreude-ov lagani i laki za upotrebu krpa za prskanje i suvu krpu ne zahteva nikakve dodatke ili štetne jednokratne maramice za jednokratnu upotrebu. Ova čvrsta krpa za prskanje može se ponovo koristiti iznova i iznova, a da nikada ne može da pokupi prljavštinu, prašinu i prljavštinu. Neverovatna ultra-fina mikrofiber koja se može prati bori se protiv blata, prljavštine, kose, prosute hrane i pića. Takođe dobro funkcioniše na blatnjavim otiscima šapa!
ID Oglasa: #137597535
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.