slika
1 od 1

Super snažna vakum ručka

599 din

Loznica
Kao novo - nekorišćeno
36
4
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Lucky
Član od 15.09.2023.
Svi oglasi

POMOĆNA vakumska drška za kupatilo

Idealna za starije i slabije pokretne osobe.   

Poboljšana bezbednost: unutar Vašeg kupatila, prilikom ulaska - zzlaska iz kade, prilikom tuširanja unutar tuš kabine. . . . . .

Drška za kupatilo je savršena za upotrebu u kupatilu, pružajući vam dodatnu stabilnost prilikom ulaska ili izlaska iz kade ili tuša za bezbedno i udobno iskustvo.

Postavlja se na neporozne, bez teksture,  ravne i glatke površine kao što su staklo, pločice, fiberglas. .

Postavlja se za samo 5-10 sekundi, Bez bušenji i upotrebe dodatnog alata. Postavite dršku na odabranu ravnu površinu kliknite na dve bravice koje su sastavni deo drške i poso je završen.  Povrsina na kojoj se montira mora biti čista, suva i glatka.

Stisnite "muški" na oba kraja gde je deo za lepljenje za površinu. Pre zaključavanja dobro proverite da li su oba kružna dela dobro prionule na površinu, ako i nisu stisnite još jednom, dok u potpunosti ne bude sve zalepljeno na površinu. Iza toga zaključajte obe strane.

Drška trpi pritisak osobe do 65 kg, dobro odmerite da li Vam je 1 drška dovoljna da bi imali maksimalnu stabilnost prilikom upotrebe.

Veličina proizvoda: 26,5x 8x5cm

Materijal: ABS, Nerđajući čelik

ID Oglasa: #162795642
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.