slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Uv lampa za ubijanje insekata/muva/komaraca

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 11 dana
Svetozar
Član od 29.01.2015.
Svi oglasi

UV ubica insekata: dizajn od 360 stepeni za lampu za komarce, sa UV lampom od 12 V, koja emituje talasnu dužinu od 365 nm, koja privlači komarce, muve, moljce i druge insekte. Čim štetočine dodirnu električnu mrežu, šokira ih napajanje od 4000 V. Koristite ga u tamnom stanju, muve neće biti dobro privučene u svetlom stanju.
Robusna električna zamka za komarce: rešetka unutar lampe za komarce je napravljena od gvožđa, kućište je napravljeno od ABS-a, izdržljivo, otporno na ogrebotine i kvalitetno, u isto vreme, dobar dizajn koji štedi energiju osigurava život komarca trap do 8000 sati. Ubice insekata imaju pouzdanu i efikasnu kontrolu u zatvorenom prostoru/insekata na otvorenom/u dvorištu/bašti.
Bezbednost i ekološki prihvatljiva: fizička lampa protiv komaraca i tihi rad. Može vam omogućiti da dobro spavate, bez mirisa, bez hemikalija, bez mamaca i bez zračenja, fizički eliminiše 100% komarce, grinje i insekte. Zamka za muvu je ekološki prihvatljiva i sigurna za trudnice, decu i životinje. Unutrašnja rešetka ima plastično kućište za sprečavanje slučajnog kontakta.
Jednostavan za upotrebu: jednostavno ga uključite u utičnicu da biste ga pokrenuli i stavite na suvo mesto. Možete ga okačiti na zid ili staviti na sto. Prosečna visina leta insekata je 1,5 - 2,5 m. Električno postavljanje zamke za insekte na ovoj visini maksimizira njenu efikasnost. Ubica komaraca ima uklonjivu tacnu. Osnova uređaja sakuplja mrtve insekte četkom za čišćenje koja se lako uklanja.
Idealno za kućnu upotrebu i široku primenu: štiti površinu do 100 m² . Idealan je izbor za dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, domove, škole, bolnice, restorane, dvorišta, balkone, bašte itd. Bez dosadnih muva, pogodan i za komercijalne i industrijske svrhe. Takođe možete pokloniti ovaj električni ubicu insekata svojoj porodici ili prijateljima i pustiti ih da uživaju u letu bez insekata sa vama.

ID Oglasa: #163613497
Informacije

Mogućnost licnog preuzimanja u Novom Sadu.

Mogućnost isporuke na adresu putem brze pošte.

Za sva dodatna pitanja nam pisite ovde.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.