slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Višenamenski samolepljivi izolator za vrata

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
65
2
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Samoljepljivi izolator za vrata je iproizvod koji je osmišljen da pruži efikasnu termalnu i zvučnu izolaciju za vaša vrata. Sa svojom praktičnom samolepljivom površinom, ovaj izolator je jednostavan za instalaciju i pruža izuzetnu udobnost i energetsku efikasnost.

Ovaj izolator je napravljen od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na habanje i dugotrajan je. Njegova posebna struktura omogućava efikasno zadržavanje toplote u zimskim mesecima i hlađenje u letnjim mesecima, čime pomaže u održavanju konstantne temperature u vašem domu.
Osim toga, izolator za vrata takođe sprečava prodor buke, pružajući vam miran i tihi prostor.

Jedna od glavnih karakteristika ovog izolatora je njegova samolepljiva površina koja omogućava lako prijanjanje na različite vrste vrata, bez potrebe za korišćenjem dodatnih lepila ili alata. Samo odlepite zaštitnu traku i postavite izolator na donju ivicu vrata. Zahvaljujući snažnom lepljenju, izolator ostaje na mestu bez klizanja ili pomeranja.

Pored toga, ovaj izolator ima estetski dizajn koji se lako uklapa u bilo koji enterijer.
Takođe je moguće prilagoditi dužinu izolatora prema širini vaših vrata, čime se osigurava savršeno pristajanje i maksimalna efikasnost.

Ovaj izolator je jednostavan za održavanje i čišćenje. Možete ga jednostavno obrisati vlažnom krpom.

Sa samoljepljivim izolatorom za vrata, možete očekivati smanjenje gubitka energije, bolju regulaciju temperature i miran prostor bez buke.
Ovaj praktičan proizvod vam pomaže da stvorite udobno okruženje u svom domu, štedeći energiju i poboljšavajući kvalitet života.

Karakteristike:  
 

  • Samolepljivi izolator za vrata
  • Materijal: ABS
  • Boja: Bela
  • Samolepljivo
  • Idealno za zaštitu od različitih spoljnih uticaja
  • Sprečava promaju 
  • Pomaže pri održavaju temperature u prostoriji
  • Suzbija buku
  • Praktično za upotrebu
  • Prebrisati vlažno krpom
ID Oglasa: #155551797
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.