slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Zaptivna vodootporna traka za kupatilo i kuhinju

500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1.415
65
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran Bogdanović online
Član od 05.06.2013.
Svi oglasi
Zaustavite prodiranje vode, vlage i prljavštine u proreze između fuga pločica i spojeva između umivaonika itd. Koristite zaptivnu vodootpornu traku za kupatilo i kuhinju.

Silikon na spojevima između sanitarija i pločica često propada, pojavi se buđ i ružno izgleda. Zato ne trošite vreme uzalud menjajući silikon iznova i iznova, već nabavite vododotpornu traku koja će jednom zauvek rešiti problem na spojevima između sanitarija i pločica.

To je samolepljiva univerzalna traka, koja se lako lepi i postavlja, gde god treba. Bilo da je to spoj između sudopere i pločica ili radnog stola, kade i zida, lavaboa i pločica, oko wc šolje, vrlo lako ćete je zalepiti.

Ona je fleksibilna, vodootporna, postojana, može da se skrati na željenu dužinu. Bez mirisa, ne oštećuje se, pogodna je za sve vrste sanitarija u kupatilu kao i u kuhinji.

Vrlo je bitno, da površinu dobro osušite i očistite pre postavljanja trake. Prilikom postavljanja trake, dobro pritisnite za površinu kako bi što duže trajala.

Karakteristike: Vodootporna traka Za spojeve na prelazu kod sudopere i pločica, lavaboa i pločica, kade i zida Postojana, univerzalna, bez mirisa Kvalitetna, ne oštećuje se prilikom brisanja Fleksibilna i praktična Lako se postavlja na očišćenu i osušeno površinu Boje: bela Dužina: 3, 2 m Širina: 4 cm

Ako želite da Vam pošaljem predmet, potrebni su sledeci podaci:   

  •                      Ime i prezime,  
  •                      Ulica i broj,  
  •                      Mesto i poštanski broj,  
  •                      Broj telefona za kontakt.     

 
ID Oglasa: #120663593
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.