slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

5 starih mehaničkih stonih satova-budilnika br. 9 do 13

Kontakt

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
472
2
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi
5 lepih, manjih stonih satova, budilnika sa slika. Svi lepo očuvani i potpuno isporavni. Lepo kuckaju i glasno zvone. Evo detaljnog pojedinačnog opisa sa cenama:

9. SLAVA 11 Jewels - kvačlitetan mali stari ruski sat-budilnik sa kvalitetnim mehaničkim mehanizmom sa 11 rubina. Lepo očuvan, kaio no. Metalno kućište zelene boje. Pravi ukras na svakom stolu. Dimenzije su mu ok 8x7 cm. CEna mu je 1000 dinara.

10. SALVEST - stari nemački mehanički stoni sat-budilnik u teškom mesinganom postolju. Lepo očuvan i potpuno ispravan. Lepo kucka i zvoni glasno. Dimenzije su mu oko 8x7 cm.
Cena mu je 1500 dinara.

11. EUROPA - stari nemački stoni mehanički sat-budilnik u mesinganom lepom kućištu i postolju. Jako lepo očuvan i potpuno ispravan. Lepo kucka i glasno zvoni. Manjih je dimenzija, dimenzije su mu samo oko 7x6 cm. Cena mu je 1000 dinara.

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovoga, a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike predmeta koji se prodaje.  

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ID Oglasa: #78990985
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.