slika
slika
slika
1 od 3

Crno ogledalo digitalni sat/temperatura/budilnik/smart

1.990 dinFiksno

Raška
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola Nikolic
Član od 04.09.2021.
kp izlog

Opis proizvoda:

• LED ogledalo displej: LED ogledalo displej pruža jasno i lako čitljivo prikazivanje vremena.

• Digitalni alarm: Digitalna funkcija alarma osigurava da nikada ne propustite važno vreme, sa prilagodljivim podešavanjima za različite tipove alarma.

• Dugme za odgađanje: Dugme za odgađanje vam omogućava da uhvatite nekoliko dodatnih minuta sna bez preteranog spavanja, osiguravajući da nikada ne kasnite na posao ili sastanke.

• Prikaz temperature: Funkcija prikaza temperature vam omogućava da pratite temperaturu u vašoj sobi, osiguravajući da vam uvek bude udobno.

Napajanje (A1.5VX3) baterijom, ulazi u režim štednje energije bez ikakve operacije tokom 13 sekundi.
SMART funkcija-Glasovna kontrola može aktivirati sat (pljeskanje sakama ili glasan govor. .. ) Kada je napajano spoljašnjim USB (DC5V), ostaje uključeno dug vremenski period
(napomena: zvuk mora biti veći od 60dB da bi osvetlio ekran; režim štednje energije može se koristiti samo pod baterijom).

ID Oglasa: #165669785
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.