slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Digitalna meteorološka stanica

2.900 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
ZNAJTE KOJE VREME JE NA VAŠEM PUTU:  Ima 5 lako čitljivih ikona za vremensku prognozu sunčano, sunčano do oblačno, oblačno, kišovito ili snežno. Oni se zasnivaju na unutrašnjoj/spoljnoj temperaturi i vlažnosti po satu. Evo meteorološke stanice i termometra za dom koji vam pokazuje lokalnu prognozu za narednih 12-24 sata.

POGLEDAJTE TEMPERATURU, VLAŽNOST I VREME JEDNIM POGLEDOM:  Ova meteorološka stanica uključuje jedan spoljni senzor koji prati temperaturu, vlažnost i vremenske podatke u protekla 24 sata za jednu lokaciju — sa udaljenosti do 100 metara (328 stopa) od centralne jedinice. Ova meteorološka stanica ima opseg unutrašnje temperature od (-10℃-50℃/14℉-122℉), opseg spoljne temperature (-20℃-60℃/-4℉-149℉) i nivoe vlažnosti u zatvorenom/spoljašnjem prostoru (1%-99%) Koristite dodatni BALDR senzor (prodaje se zasebno) da nadgledate do 3 lokacije.

VELIKI LCD ZA LAKO GLEDANJE:  Napravljen sa velikim ekranom veličine 3,7" k 2,4" koji se lako čita i elegantnim crnim panelom, ovaj spoljni termometar nudi precizna očitavanja dnevne/spoljne temperature i vlažnosti. Sadrži budilnik sa funkcijom odlaganja i kalendar. Koristeći ga noću, pritisnite dugme "Light" da zadržite belo pozadinsko osvetljenje uključeno 20 sekundi. Nežan za oči, ali dovoljno svetao za gledanje u mraku, savršen je za proveru temperature, vlažnosti i vremenske prognoze.

KORISTITE OVU VREMENSKU STANICU BILO GDE:  Ova stanica za vremensku prognozu na baterije uključuje ugrađeno postolje i otvor za vješanje tako da je možete staviti gdje god želite. Bežični vremenski sat napaja 2 AA baterije. To je funkcionalan i moderan digitalni unutrašnji termometar bežične meteorološke stanice za proveru protoka vremena koji je savršen dodatak vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, kancelariji, stakleniku, šatoru i još mnogo toga.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164643556
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.